Galatasaray'dan olay görüntüler için flaş yorum: Ali Koç da onları paylaşırsa seviniriz

Galatasaray Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, MHK Eğitimcisi Hugh Dallas'ın hakemlerle çevrim içi yaptığı toplantının görüntüler için konuştu. Yelkencioğlu, Ali Koç'a da çağrıda bulundu.

GİRİŞ 26.03.2024 13:44 GÜNCELLEME 26.03.2024 16:56
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, MHK Eğitimcisi Hugh Dallas'ın hakemlerle çevrim içi yaptığı toplantının görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasını manidar bulduklarını söyledi.

Yelkencioğlu, sarı-kırmızılı kulübün HDI Sigorta ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta gerçekleştirdiği sponsorluk imza töreninde gündeme dair açıklamada bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasındaki Galatasaray-Bitexen Antalyaspor maçının ardından gerçekleştirilen toplantının görüntüleriyle ilgili kulüp olarak daha detaylı açıklama yapacaklarını aktaran Yelkencioğlu, "ABD merkezli isimsiz bir hesabın görüşmelerin önü ve arkasını keserek bir görüntü paylaşması çok manidar. Bu görüntülerin nasıl ulaştığını merak ediyoruz." şeklinde konuştu.

"ALİ KOÇ'TA ONLARI PAYLAŞIRSA SEVİNİRİZ"

Niyazi Yelkencioğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 13 Mart'ta düzenlediği basın toplantısında söz konusu toplantıdan bahsettiğini kaydederek, "Bu konuşmalar Ali Koç'a nasıl ulaştı? Fenerbahçe'nin TFF içinde nasıl bir yapılanması var? Bunlar aklıma gelen soru işaretleri. Aynı hafta Fenerbahçe-Kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonuyla ilgili Hugh Dallas'ın yorumları Ali Koç'ta varsa o da bizimle onları paylaşırsa seviniriz. Sadece bizim maçımızla ilgili şeyleri cımbızla çıkarıyorlar. Kendi maçlarında şaibeli pozisyonlar var. Onlarla ilgili hiçbir konuşma meydana çıkmıyor." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 106
  • Ahmet Raci 1 ay önce Şikayet Et
    Ligdeki puan durumuna bakınca aklıma TFF, MHK iki takıma yol vermiş, bu iki takım kendi arasında üstünlük çabasındalar.! Diğerlerinden hangisinin düşeceğini de sanırım sezon başında belirlemişlerdir.
    Cevapla
  • doğru söz 1 ay önce Şikayet Et
    Gs kadar yüzsüz bir takım daha yoktur. Hem suçlu hem güçlü
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Senin tuttugun talpkim çokmu temuz
    Cevapla
  • Anti Fener 1 ay önce Şikayet Et
    Fenerde dimi
    Cevapla
  • 434343 1 ay önce Şikayet Et
    İki kulupde razı olsun lig başladığından beri hatalı galibiyet varsa ya beaberlik yada mağlubiyet versinler
    Cevapla
  • akıl şart 1 ay önce Şikayet Et
    fenebahçe çok kollanıyor, o kadar kollanıyor ki son 10 yılda hiç şampiyonluk yaşamamış. Hatta kollanarak ikinci, üçüncü hatta dördüncü yapılmış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle