Rafa Silva için ilk açıklama geldi! "Galatasaray önemli bir Avrupa takımı"

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer aldığı ileri sürülen Rafa Silva'nın transferi için eski hocasından açıklama geldi. Portekizli teknik direktör Jorge Paixao, Rafa Silva'nın aldığı tekliflerin kendisini şaşırtmadığını söyledi.

Rafa Silva için ilk açıklama geldi! "Galatasaray önemli bir Avrupa takımı"
Rafa Silva için ilk açıklama geldi! "Galatasaray önemli bir Avrupa takımı"
GİRİŞ 26.03.2024 09:35 GÜNCELLEME 26.03.2024 09:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son günlerde adı sık sık Galatasaray'la anılan Rafa Silva'nın geleceği merak konusu oldu. Benfica ile sözleşmesinin sonuna gelen ve Portekiz'de bu sezon sergilediği futbol ile göz dolduran Rafa Silva'nın Galatasaray da dahil birçok takımdan teklif aldığı öne sürülüyor.

Sarı-Kırmızılıların yanı sıra Avrupa ve Suudi Arabistan'dan da cazip teklifler aldığı belirtilen Rafa Silva'nın transferi için oyuncunun eski hocasından açıklama geldi.

Portekizli teknik direktör Jorge Paixao, Rafa Silva'nın Galatasaray'a transferini Record'a değerlendirdi.



"GALATASARAY ÖNEMLİ BİR AVRUPA TAKIMI"


Rafa'nın Portekiz'in en iyi futbolcularından biri olduğunu kaydeden Paixao, oyuncunun aldığı tekliflerin kendisini şaşırtmadığını dile getirdi.

Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük kulüplerinden olduğunu belirten Paixao, Sarı-Kırmızılıların önemli bir Avrupa takımı olduğunu ifade etti ve sözlerine şöyle devam etti: 

"Eğer transfer gerçekleşirse Rafa büyük bir sözleşme imzalayacak ve Suudi Arabistan yerine Avrupa'da yoluna devam edecek. Çünkü büyük bir kulübe ve İstanbul gibi büyük bir şehre gidecek" 

Benfica ile sözleşmesinin sonuna gelen ve kariyer sezonunu geçiren Rafa Silva, bu sezon çıktığı 44 maçta 18 gol, 14 asistlik istatistik yakaladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Hakan 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye’de demek istemiştir. Dili sürçmüş olabilir. Avrupa’da gördük.
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    avrupa takımı diyor :)))) avrupa için kadro kurup türkiyede mhk hakemler sayesinde ayakta zor duran bir takım
    Cevapla
  • Ali - 1905 1 ay önce Şikayet Et
    Ne Mhk sı iftiracı, Şampiyonlar liginde manchester ve bayerne içerde dışarda oynadığı futbolu izlememişsin anlaşılan bu takımları yenmek kolay iş değil.
    Cevapla