Victor Nelsson'dan Napoli açıklaması geldi

Galatasaray'ın başarılı stoperi Nelsson, Napoli iddialarına cevap verdi. Nelsson, "Geleceğin ne getireceğini asla bilemezsiniz" ifadelerini kullandı.

Victor Nelsson'dan Napoli açıklaması geldi
Victor Nelsson'dan Napoli açıklaması geldi
GİRİŞ 25.03.2024 11:30 GÜNCELLEME 25.03.2024 11:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray savunmasının önemli isimlerinden Victor Nelsson, ülkesi Danimarka basınına açıklamalarda bulundu. Nelsson, Napoli haberlerine de değindi.

Sonbahar aylarında yedek kulübesine hapsolduğu süreçle ilgili konuşan Nelsson, "Sinir bozucu ve zordu. Bence bunu kız arkadaşıma sorabilirsin. Kötü bir dönemdi ve gerçekten zordu. Tam olarak yerine oturmayan bazı farklı şeyler vardı diyebilirim ama şimdi oynuyorum ve mutluyum" dedi.

Yedek kaldığı süreçteki durumun farklı olduğunu aktaran Danimarkalı stoper şöyle konuştu:

"Bu yedek kulübesine oturacağım ilk ya da son sefer değil. Kariyerim boyunca bunu yaşayabilirim ancak burada durum biraz farklıydı çünkü benimle kulüp arasında bir şeydi."

Ara transfer dönemindeki Napoli iddiaları sorulan Victor Nelsson, "Pek çok söylenti olduğunu söyleyebilirim. Bunun sıkıcı bir cevap olduğunu biliyorum ama şu an bulunduğum yere odaklandım ve mümkün olan en iyi şekilde çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

"Geleceğin ne getireceğini asla bilemezsiniz" diyen Nelsson, "Şu anda mutlu olduğum yer Galatasaray" dedi.

25 yaşındaki savunmacı sözlerini şöyle tamamladı:

"Milli takımdan döndüğümde kazanmamız gereken bir şampiyonluğumuz ve Süper Kupamız var. Odaklanmak istediğim şey bu."

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • nitekim 1 ay önce Şikayet Et
    profesyonel gibi davranmadığı için başına bunlar geldi transferin son birkaç günü kalmış ben gideceğim dersen kulüp seni istemediği fiyattan niye bıraksın? gideceksin diye aldı gs Davidson Sanchez'i sen kaşındın yani ee o gelincede yedek kaldın tabi doğal olarak
    Cevapla
  • Arif¹ 1 ay önce Şikayet Et
    Kısmet işte Nelson. Gelin ata binmiş de ya kısmet demiş. Sen de gidersin bir yerlere olmadi GS de jübile yaparsınız.
    Cevapla