Mauro Icardi gözünü Gheorghe Hagi'nin rekoruna dikti!

Galatasaray'da Hagi'nin 72 golle en tepede yer aldığı listede Mauro Icardi, Sneijder'i geçerek 46 golle 4. sıraya yükseldi. Arjantinli yıldız gözünü Hagi'nin rekoruna dikti.

GİRİŞ 22.03.2024 10:23 GÜNCELLEME 22.03.2024 10:34
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da sakatlıklarla boğuşsa da gollerine devam eden Mauro Icardi, Kasımpaşa maçında da ağları bulup geçen sezonki 23 golü şimdiden yakaladı.

Geçtiğimiz yıldan bu yana 64 kez sarı-kırmızılı formayı giyen Icardi'nin karnesinde 46 gol-18 asist yazıyor. 64 maçta toplam 64 kez skor katkısı yapan Arjantinli forvet, Galatasaray'ın 1 numaralı hücum silahı.

GÖZÜNÜ HAGI'YE DİKTİ

Ortalama her maç tabelayı değiştiren Icardi, sarı-kırmızılıların en golcü yabancıları listesinde 4. sırada yer alıyor.

Kasımpaşa maçı sonrasında Sneijder'i geçen 31 yaşındaki Tangocu, Hagi'nin 72 golle zirvede olduğu listede 61 gollü Baros ve 51 gollü Gomis'i takip ediyor. Icardi maç sayısına oranla en skorer isim konumunda.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Selim 1 ay önce Şikayet Et
    Aslında Hagi'yle İcardi'yi karşılaştırmamak gerekir. Hagi orta saha, İcardi forvet. Bir Fenerbahçeli olarak canı gönülden ifade etmek isterim ki Hagi ülkemize gelmiş en yetenekli yabancı futbolcudur. Hayranlıkla izlerdik.İyi ki Onu izleme fırsatım olmuş. Hagi, Alex, Türk olarak da Rıdvan Dilmen. Bunlar gibi futbolcu çok zor yetişir.
    Cevapla
  • Erciyes 1 ay önce Şikayet Et
    Attığı gol başına ortalama 700bin avro kazanarak en çok kazanan oyuncu sıralamasında Türkiye birincisi olduğu kesin de dünyada kaçıncı olur acaba?
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bir yerde başarılı ve güzel bişey olsada bizim millet beğense.mükemmellik abidesi vatandaşlarımız.kendileri her gün atom parçalıyor
    Cevapla
  • Hakan 1 ay önce Şikayet Et
    20 25 milyon Euro veren olursa hemen satin gitsin yoksa yakinda muazzam sakatlar grubuna girer
    Cevapla
  • Metin 1 ay önce Şikayet Et
    64 maçta 46 gol, 18 asist çok büyük başarı. Sakatlığı olmasaydı daha fazla gol atardi. Bu adam İtalya gibi en iyi defans yapılan bir ülkede iki kere gol kralı oldu. Çok zeki ve firsatci bir oyuncu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle