TFF açıkladı! Galatasaraylı yıldız A Milli Takım kadrosuna çağrıldı

TFF, Abdülkerim Bardakcı'nın Macaristan ve Avusturya maçlarının kadrosuna dahil edildiğini açıkladı.

TFF açıkladı! Galatasaraylı yıldız A Milli Takım kadrosuna çağrıldı
TFF açıkladı! Galatasaraylı yıldız A Milli Takım kadrosuna çağrıldı
GİRİŞ 20.03.2024 17:23 GÜNCELLEME 20.03.2024 17:55
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Abdülkerim Bardakcı, A Milli Takım'ın Macaristan ve Avusturya ile yapacağı özel maçların aday kadrosuna dahil edildi.

TFF'den yapılan açıklamada "Abdülkerim Bardakcı, Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı özel maçlar için hazırlıklarına İstanbul’da devam eden A Millî Takımımızın aday kadrosuna dâhil edildi.  29 yaşındaki futbolcu, akşam saatlerinde A Millî Takım’ın Riva’daki kampına katılacak." ifadeleri kullanıldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Levrock 1 ay önce Şikayet Et
    bir kez daha fbli olmaktan utanıyorum. ferdinin yaptığı utanç verici bizim takımda oynuyor ama milli takıma keyfiyetine göre gitmiyor yazıklar olsun. gslı oyuncu haftalardır kendi takımında sakat diye oynamazken milli takıma çağrılınca gidiyor hem kaan hem a.bardakçı bizim cengiz ferdi yan gelip yatsınlar yazıklar olsun. fbli olmaktan utanıyorum
    Cevapla
  • mersinli 1 ay önce Şikayet Et
    Oynasın maç eksiği var... daha güçlü döner...
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    fenerli ferdi ve cengiz dinlenmek için kadrodan çıkarılıyor.Sakatlıktan dolayı dinlendirilen Abdülkerim kadroya çağırılıyor.Ferdi bey çok yoruldu dinlenmesi lazım.
    Cevapla
  • hayati:vp 1 ay önce Şikayet Et
    evet nufus cüzdanı alınmalı ama ferdinin alınmalı çünkü gs da haftalardır oynamayan abdulkadir sakatken bile milli takıma giderken ferdinin sakat değilken milli takıma gitmemesi fbde takımında oynamasından belli sakat olmadığı üstelik Türkçe konuşmaktan bile aciz gayet gösterdiğine dair en ufak işaret yok senelerdir.
    Cevapla
  • Hayati 1 ay önce Şikayet Et
    Fitne fücur ruhunuza işlemiş milli takıma oyuncumuz çağrıldı diye mutlu olacakken ne hallere geldik , bunlardan nüfus cüzdanları alınmalı.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    gitme ve oynama cengiz ve ferdi gibi
    Cevapla
  • kerem 1 ay önce Şikayet Et
    Fenerliler sakatım diye kaçar gsli sakatda olsa milli takıma gider.
    Cevapla
  • Levrock 1 ay önce Şikayet Et
    Milli takim arasina bile fitne sokuyor bu gs ve ts liler sonra bize siz baslattiniz diyorlar. Kesin olan birsey var, bu ülke böyle devam ederse Yugoslavya gibi parcalanir. Bizim zayif noktamizi artik kesfettiler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle