Galatasaray'da Yusuf Yazıcı gelişmesi! Korkutan talipler var

Galatasaray'da sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Lille sözleşmesi sona erecek olan Yusuf Yazıcı ile prensipte anlaştı. Yıldız futbolcunun taliplerinin artması sarı kırmızılı takımı endişelendirdi.

Galatasaray'da Yusuf Yazıcı gelişmesi! Korkutan talipler var
Galatasaray'da Yusuf Yazıcı gelişmesi! Korkutan talipler var
GİRİŞ 16.03.2024 12:51 GÜNCELLEME 16.03.2024 14:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, gelecek sezonun planlarını da yapmaya devam ediyor. Sarı kırmızılı takım son olarak Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'yı gündemine aldı. Milli oyuncu ile yaz transfer dönemi için görüşme yapan sportif A.Ş. başkan vekili Erden Timur, prensipte anlaşma sağladı.

Bununla birlikte Galatasaray'daki yönetim belirsizliği Yusuf Yazıcı'nın transferinin de sekteye uğramasına sebep olabilir. Sarı kırmızılılarda yönetim ıslak imzayı seçim sonrasına bırakmak istiyor. Dursun Özbek'in yeniden seçimi kazanması halinde Yusuf Yazıcı ile resmi imzalar atılacak.

G.SARAY'I KORKUTAN TALİPLER

Öte yandan Galatasaray'ın prensipte anlaştığı oyuncu ile İtalya'nın dev kulübünün ilgilendiği belirtildi. Corriere dello Sport'a göre Napoli, Yusuf Yazıcı için devreye girdi. Milli oyuncunun önceliği sarı kırmızılılar olsa da önemli tekliflerin aklını çelebileceği ifade edildi.

OYUNCUNUN RAKAMLARI

27 yaşındaki 10 numara 2019 yılında 18.50 milyon euroya Lille'in yolunu tutmuştu. 2022'de yarım sezon CSKA Moskova'ya, 22-23 sezonunda ise Trabzonspor'a kiralanan Yusuf, bu sezon Lille etkili bir performans ortaya koydu. Tecrübeli futbolcu bu sezon Fransız ekibiyle toplamda 36 maça çıktı ve 10 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • turan 1 ay önce Şikayet Et
    bu ne ya bitmiş oyuncuyu ne diye alıyorsunuz top toplayıcı olarak mı alacaksınız yoksa..
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Alırsak yazık olur takıma
    Cevapla
  • celal 1 ay önce Şikayet Et
    Alt lig futbolcusu
    Cevapla
  • hayırlısı 1 ay önce Şikayet Et
    avrupada devam etmesini isterim bir Galatasaraylı olarak
    Cevapla
  • Cimbombom 1 ay önce Şikayet Et
    Bizim izlediğimiz yusufla, Erden Timur'un izlediği yusuf başkamı acaba? Yusuf'un Galatasaray'da işinin olmaması bir yana, adının anılması bile saçmalığın zirve noktası yahu! Almayın abi sakın!! Taraftar tepkisini koysun #yusufuistemiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle