Galatasaray'da gündem Mertens! Kararı bekleniyor

Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens'in sezon sonunda bitecek sözleşmesi için henüz somut adım atılmadı. Futbola devam edip etmeyeceği belirsiz olan Mertens, olumlu karar verirse yeni yönetimle görüşme sağlanacak.

Galatasaray'da gündem Mertens! Kararı bekleniyor
Galatasaray'da gündem Mertens! Kararı bekleniyor
GİRİŞ 13.03.2024 09:29 GÜNCELLEME 13.03.2024 09:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da, takımın önemli ve tecrübeli yıldızları arasında olan Fernando Muslera ile Dries Mertens'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Muslera'ya yeni teklif hazırlayan sarı kırmızılı takımın, Mertens için henüz somut bir adım atmadığı ileri sürüldü.

Futbolu bırakmaya düşünen Belçikalı yıldızın sezon sonunda vereceği karar bekleniyor.

Taraftarlar ve camia tarafından çok sevilen Mertens, futbola devam etmek isterse sezon sonunda seçilecek yeni yönetimin kararı belirleyici olacak.

Galatasaray kariyerinde 74 maçta forma giyen Dries Mertens, 14 gol atarken, 14 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • fırıldakali 1 ay önce Şikayet Et
    yedine Dybala gelmeyecekse bir sene daha devam etsin
    Cevapla
  • murat 1 ay önce Şikayet Et
    pili bitti
    Cevapla
  • Erdal 1 ay önce Şikayet Et
    Sakın Türkiye'de yardımcı antrenör olma ne öğrenebilirsiniz ki git moldenin teknik direktörüne sana bu işi o daha iyi öğretir
    Cevapla
  • Hasan 1 ay önce Şikayet Et
    Tadında bırakmak lazım
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    gönderin gitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle