TFF resmen duyurdu! Galatasaray ve Fenerbahçe'den Süper Kupa kararı

TFF yaptığı açıklama ile Süper Kupa maçının bilet gelirlerinin 6 Şubat depremzedelerine bağışlanacağını duyurdu.

GİRİŞ 12.03.2024 14:22 GÜNCELLEME 12.03.2024 17:11
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da Şanlıurfa'da yapılacak Turkcell Süper Kupa maçının bilet geliri, 6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlar için bağışlanacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasından elde edilecek bilet gelirinin, TFF ve iki kulübün ortak kararıyla Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen vatandaşlar için bağışlanacağı belirtildi.

İL SPOR GÜVENLİK KURULU ŞANLIURFA'DA TOPLANDI 

Diğer yandan Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Turkcell Süper Kupa maçına ilişkin İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı Şanlıurfa Valiliği'nde gerçekleştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda yapılacak müsabakanın hazırlıkları kapsamında düzenlenen toplantıya Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, TFF Stadyum Güvenlik Müdürü Cem Yücel, TFF Taraftar ve Güvenlik Sorumlusu Bülent Perut ile Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Toplantıda Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü temsilcileri, Şanlıurfa İl Gençlik Spor Müdürlüğü yetkilileri ve Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Yaklaşık 2 saat süren Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda 24 madde alt başlıklarıyla karara bağlandı.

Bu toplantıda, maçın oynanacağı Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu ve çevresinde yapılan düzenlemelerin son durumu, planlanan işlerin gözden geçirilmesi, eksiklerin tamamlanması, komünikasyon, elektrik ve diğer altyapı işlerinin planlanan sürede bitirilmesi konuları ele alındı.

Stadyuma gelecek taraftarların rahat ve keyifli bir ortamda maç izleyebilmeleri için gerekli tüm çalışmaların maç tarihinden yaklaşık bir hafta önce tamamlanabilmesi için çalışmalara hız verilmesi kararlaştırıldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • Mehmet Bolat 1 ay önce Şikayet Et
    Dürüstlük, adalet önce bizden başlamalı,ne olursa olsun biz şampiyon olalım demek hasta bir davranıştır.Sahada hak eden kazansın diyemiyorsak adam olamamışız demektir.Adam olmayanında yaşaması bile boştur.
    Cevapla
  • Furkan 1 ay önce Şikayet Et
    Ülkenin zor zamanlardan geçti bu dönemde keşke dostluk mesajları ön plana çıksa. Eskisi gibi aynı tribünde maçlar izleyebildek holiganizmden uzaklaşsak o kadar ihtiyacımız var ki.
    Cevapla
  • Koli 1 ay önce Şikayet Et
    La bu şaronlar bu takımları bitirdi! İki takım komple çöp!
    Cevapla
  • Serdar 1 ay önce Şikayet Et
    Bu iki takımdan ve yöneticilerinden de ülke olarak çok sıkıldık. İkisini de vergi borcu nedeniyle kayyım atansın. Bunların ülkeyi gerecek tavırlarından, arap karşıtı ırkçılığı kışkırtmalarından ülkeyi germe ve kaos oluşturarak menfaat devşirme alışkanlıklarından usandık...
    Cevapla
  • ersyn 1 ay önce Şikayet Et
    bizi birbirimize dusurun neredeyse sokaklara dokme derecesinde aciklamalar yapin su hareketlere bakin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle