Galatasaray'da sakatlık şoku! Oyuna devam edemedi

Galatasaraylı futbolcu Kaan Ayhan, Çaykur Rizespor maçında sakatlandı ve oyundan çıktı. Kaan’ın yerine 23. dakikada Wilfried Zaha oyuna dahil oldu.

Galatasaray'da sakatlık şoku! Oyuna devam edemedi
Galatasaray'da sakatlık şoku! Oyuna devam edemedi
GİRİŞ 08.03.2024 21:17 GÜNCELLEME 09.03.2024 10:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor ile mücadele ederken, maça 11’de başlayan sarı-kırmızılı futbolcu Kaan Ayhan sakatlandığından dolayı oyundan çıktı.

Kaan, müsabakanın 14. dakikasında Akintola'ya kayarak yaptığı müdahalesinin ardından yerde kaldı. Galatasaray sağlık ekibinin tedavisinin ardından kendini deneyen Kaan, 19. dakikada kendini yere bıraktı ve oyuna devam edemedi.

29 yaşındaki futbolcunun yerine 23. dakikada oyuna Wilfried Zaha dahil oldu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • vatan perver 1 ay önce Şikayet Et
    Rize sporu süper lige almamaları lazım. Ne zaman Galatasarayla maç yapsalar bir veya iki Galatasaraylı futbolcuyu sakatlıyorlar. Hakemlerde buna göz yumuyorlar. Rize demek anti Galatasaray demek galiba yada fenere çalışıyor demek
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    zaten sakat değil miydi? sakat sakat oynatmak hataydı
    Cevapla