Al Nassr'den ayrılma kararı aldı! Flaş Anderson Talisca hamlesi

Bu sezon şampiyonluk mücadelesinde bulunan Galatasaray, gelecek sezonun planlamalarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaşlı eski yıldzı Anderson Talisca'nın peşinde.

Al Nassr'den ayrılma kararı aldı! Flaş Anderson Talisca hamlesi
Al Nassr'den ayrılma kararı aldı! Flaş Anderson Talisca hamlesi
GİRİŞ 08.03.2024 15:35 GÜNCELLEME 08.03.2024 15:35
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Arap basını, futbol kariyerine Al Nassr'da devam eden Anderson Talisca ile ilgili yaşanan flaş gelişmeyi duyurdu. Sakatlık yaşayan ve sezonu kapatan Talisca'nın artık ayrılık aşamasında olduğu ve Al Nassr'da son sezonunu geçirdiği ifade edildi.

Daha önce 30 yaşındaki yıldız futbolcunun şartlarını soran G.Saray'ın yeni sezonda Talisca için bir hamle yapması bekleniyor. Arap ekibinde yaşanacak köklü değişimin ardından Talisca'nın da niyetinin Avrupa'da devam etmek olduğu gelen haberler arasında.

Takvim'in haberine göre; Talisca ile ilgili süreci, ses getiren isimlere imza attıran Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur yönetecek.

AVRUPA ONU İZLİYOR

Futbola Avrupa'da devam etme planı olduğu belirtilen Anderson Talisca'ya, başta İngiltere olmak üzere, Almanya, İspanya ve Fransa'dan kulüpler ilgi gösteriyor.

TÜRKİYE'DE İZ BIRAKTI

Brezilyalı 10 numara, santrfor ve sağ kanatta oynayabilen Talisca, Beşiktaş'ta çıktığı 80 maçta 37 gol, 14 asist yaparak iz bırakmıştı.

Çok başarılı bir sezon geçiren Anderson Talisca, Al Nassr'da görev aldığı tüm kulvarlardaki 25 maçta 25 gole imza atarken, 4 de asist yaparak kalitesini gösterdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Realist biri 1 ay önce Şikayet Et
    Gazetecilere yaradı bu mevzuu.Atıp tutarlar bol bol
    Cevapla
  • Serdar 1 ay önce Şikayet Et
    tali haysiyetsizlik yapma otur oturduğun yerde ne istedinde vermedi sana bu kulüp...
    Cevapla
  • Son Fatih 1 ay önce Şikayet Et
    GS operasyon yapılacak belki de Avrupa'dan men edilecek.
    Cevapla
  • Rebelboy1903 1 ay önce Şikayet Et
    Talisca sözleşmesi bitene kadar çini bırakmadı şimdi arabistanı bırakmaz herif para için oynuyor. Türkiye de ona o paraları veremez. Avrupa klüpleride alsa gençken alırdı beşiktaştan 23 yaşında gitti şimdi 30 avrupa emekliler klubü mü de Talisca izleyecekler. 7 sene Beşiktaşta 3 sene toplam 10 sene izleyip karar verememişler mi sallamasyon
    Cevapla
  • MİSAFİR 1 ay önce Şikayet Et
    bir eyşan daha mı yoksa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle