Tugay Kerimoğlu Galatasaray'ın anlaşması gereken ilk ismi açıkladı

Eski futbolcu Tugay Kerimoğlu, Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbiyi yorumladı. Tugay Kerimoğlu derbi sonrası Galatasaray'ın anlaşması gereken ilk ismi de açıkladı.

GİRİŞ 04.03.2024 10:41 GÜNCELLEME 04.03.2024 11:06
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Tugay Kerimoğlu, Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisini TRT Spor'da değerlendirdi.

Galatasaray'ın 3 puandan fazlasını kazandığını aktaran Kerimoğlu, "Beşiktaş deplasmanı herkesin beraberliği bile kabul edeceği noktadır" dedi.

Galatasaray'da 4 ismin mücadeleci kimliğinin ön plana çıktığını belirten Tugay Kerimoğlu, bu futbolcuların Dries Mertens, Lucas Torreira, Davinson Sanches ve Barış Alper Yılmaz olduğunu kaydetti.

3 puanın Galatasaray için sevindirici olduğunu dile getiren Kerimoğlu, "Bugün itibariyle derbide futbol çok keyifli olmasa da deplasmanda kazanılan 3 puan sevindirici." şeklinde konuştu.

"Böyle bir derbi hatırlamıyorum" ifadelerini kullanan eski futbolcu, "Pozisyon zenginliği az, pas hatalarının bu kadar en üst seviye olduğu bir derbi ben hatırlamıyorum" dedi.

Galatasaray'ın ilk anlaşması gereken ismin Muslera olduğunu belirten Tugay Kerimoğlu sözlerini şöyle tamamladı:

"Muslera yatmıyor. En büyük özelliği o. Ghezzal'ın şutunda da yatmadı. Galatasaray'ın ilk anlaşması gereken isim Muslera. İnşallah sonu güzel bir şekilde biter. Galatasaray camiası için özel bir karakter ve özel bir insan."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Eğerki muslerayı gönderirlerse demekki gsde akıl yok ilk anlaşma yapılacak futbolcu muslera öyle düşük fiyatıda haketmiyor 2 milyon Euro istiyorsa vereceksiniz
    Cevapla
  • Mehmet Akif 1 ay önce Şikayet Et
    Muslera sanki takımın defans oyuncusu gibi de oynadığı için takım 12 kişi oluyor ama ileride İcardi, Zaha gibi oyuncular bu sayıyı yine düşürüyor
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 ay önce Şikayet Et
    seyrediyoruz ve sinir hapı icerek .ya bukadar beceriksizlikmi olur.illet ettirdi ya bu kadar olmaz kacan goller başarısız calımlar daha neler
    Cevapla
  • Gs38 1 ay önce Şikayet Et
    Muslera giderse onu çok ararız. Örnek Karagümrük maçı günay'ın performansı.
    Cevapla
  • Evlad-ı fatihan 1 ay önce Şikayet Et
    derik köhn harika
    Cevapla
  • Camlica 1 ay önce Şikayet Et
    Aynen. Adam iki kisi oynuyor tutugunu savuruyor. Hakemde gs li olunca köhn süper bu hakeme acimistim tüm türkiyenin gözü Önünde bence yapan az yapmis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle