Muslera: Bize karşı oynayan takımlar daha fazla efor sarf ediyor

Beşiktaş galibiyetinin ardından konuşan Fernando Muslera, "Her maç Galatasaray için zor. Bize karşı oynayan takımlar daha fazla efor sarf ediyor." dedi.

Muslera: Bize karşı oynayan takımlar daha fazla efor sarf ediyor
Muslera: Bize karşı oynayan takımlar daha fazla efor sarf ediyor
GİRİŞ 03.03.2024 23:21 GÜNCELLEME 03.03.2024 23:31
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 28. haftası derbiye sahne oldu. Galatasaray dev maçta Beşiktaş deplasmanına çıktı. Sarı-Kırmızılılar 2. dakikada Al-Musrati'nin kendi kalesine attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı ve yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera ve Kaan Ayhan, galibiyeti beIN SPORTS'a değerlendirdi.

Uruguaylı eldiven, "Çok mutluyuz. Kupada kaybettikten sonra burda kazanmamız gerekiyordu. İyi oynayarak kazandık. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ben çaba sarf etmeyi, çalışmayı çok seven bir insanım. Başarımızın sırrı birlikte takım olarak çalışmak." dedi.

Şampiyonluk yolunda önemli bir virajı aştıklarını söyleyen Muslera, "Şüphesiz ki çok önemli bir maçtı. Her maç Galatasaray için zor. Bize karşı oynayan takımlar daha fazla efor sarf ediyor. 10 maç kaldı. Şampiyon olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaan Ayhan, "Derbilerde rakip takımı... Bilmiyorum kaç milyon seyirci! Sadece Beşiktaş taraftarının desteklemediğini düşünüyorum. Profesyonel bir oyun sergiledik ve haklı şekilde 3 puan aldık." dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 40
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Sivas ç.rize konya hatay febemin arka bahçeleriydi şimdi parayla jimnastik kulübünüde yanlarına aldılar ama şampiyonluk yüzü göremiyorlar aziz başkanın ahı perişan etti febemi
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Her sezon sivas konya hataydan febemin garanti 18 puanı var genede şampiyonlugun en fazla hayalini kurabiliyorlar bir tık fazlası degil :)
    Cevapla
  • 1074 1 ay önce Şikayet Et
    Niye aynı zamanda hakeminde yıkmak zorundalar onun için çok efor gerekiyor
    Cevapla
  • 11.KÖY 1 ay önce Şikayet Et
    Sorun değil muslera. Sizin efor sarfetmemize gerek yok. Tff, hakemler, ekşi, turşu, kazimcan, belözoğlu, taylan, belhenda efor sarfediyor zaten. Siz yormayın kendinizi. Yoruluyorsunuz sonra Sparta falan alıveriyor yorgunluğunuzu.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Haklısın kaleci, aslında siz ataktayken buyurun şeklinde eşlik etmeleri lazım ! Bi o kaldı zaten ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle