Icardi, Beşiktaş derbisinde oynayacak mı?

Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak Galatasaray'da Icardi'nin durumu merak ediliyordu. Sarı-kırmızılı takımda Arjantinli yıldız bugünkü antrenmanda yer almadı.

Icardi, Beşiktaş derbisinde oynayacak mı?
Icardi, Beşiktaş derbisinde oynayacak mı?
GİRİŞ 01.03.2024 20:52 GÜNCELLEME 01.03.2024 21:08
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde Galatasaray, Pazar günü Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılı ekip, derbinin hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile başladı. 

Topla ısınmayla başlayan antrenman, pas çalışmasıyla devam etti. Okan Buruk yönetimindeki antrenman, topa sahip olma çalışması ve çift kale maç ile sona erdi. 

ICARDİ ANTRENMANA KATILMADI

Diğer yandan beIN SPORTS'un haberine göre; Galatasaray'da Icardi, takımının antrenmanında yer almadı. Haberde, Arjantinli yıldızın yarın yapılacak antrenmana katılmasının beklendiği ifade edilirken Beşiktaş maçında da sahada yer almasının yüksek ihtimal olduğu belirtildi.

Bu sezon ligde 23 maça çıkan Arjantinli yıldız, 14 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • başgan 2 ay önce Şikayet Et
    icardi gecenin Beşiktaş maçından sonra takımı her maç 10 kişi bıraktı. sakatlanmasa her şey başka olurdu. Zaha tete ve hakim bey umdugumuzu vermedi. dombili zaten belli idi. üç beş ne koparırlar bilmem. satmalilar
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Oynar o hafta içi sakat antrenmana çıkmamak için
    Cevapla
  • Gözü kara 2 ay önce Şikayet Et
    Icardi okan hocanin yuvasini yikti daha zor oynar
    Cevapla
  • nitekim 2 ay önce Şikayet Et
    sakat olan icardi bile olsa oynamasın kaan sakat sakat içine etti gs'ın böyle oynayacağına hiç oynamasın 2 kupadan da kaan yüzünden elendi gs. kaan gitsin ameliyat olsun dönsün sakat oynaması zarardan başka birşey olmuyor. sakat kimse tedavi olsun ve oynamasın sağlam adamlar oynasın sakar adamlar kerem'ler oynamasın sakat ve sakarlara tahamülüm kalmadı
    Cevapla
  • gerçekler 2 ay önce Şikayet Et
    takım maaşını alamıyor gibi oynuyor oyuncular %20 güç kullanıyor bu oyuncular bu değil bu kadar kötü olamazlar yani bayern maçındaki kadar yüksek performans beklemiyorum ama bu kadar da dökülmemeliler.gelecek sezon içinde şimdiden yeni transferler tamamlanmalı yine son dakikaya bırakınca takım bir türlü oturmuyor. yıldız isimlerden çok yeni alınan sol bek gibi adamlara yönelmeli yönetim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle