Galatasaray makası açtı! Avrupa devlerini geride bırakan seri

Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray sahasındaki yenilmezlik serisini 17 maça çıkardı. Aslan, bu istatistikle Avrupa devlerini de geride bıraktı.

GİRİŞ 27.02.2024 14:18 GÜNCELLEME 27.02.2024 14:53
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

Aldığı 3 puan ile iç sahadaki galibiyet serisini 17 maça çıkaran Galatasaray, bu alanda Avrupa'da uzak ara zirvede yer alıyor.

Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'de devam eden en uzun iç saha galibiyet serisinde Galatasaray'ın en yakın takipçisi ise 7 galibiyetle Inter oldu.

İşte iç saha galibiyet serilerinde son durum:

17- Galatasaray

7- Inter

6- Arsenal

5- Bologna

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    köy takımları dediğin futbolu çeklerden ögrendin
    Cevapla
  • Hadi Ordan 6 ay önce Şikayet Et
    Hangi makasmis.Hakemlerle rekor kırıyor.Hakem desteği olmayınca köy takımı spartadan 4 gol yiyip elendi.
    Cevapla
  • GS asilkan 6 ay önce Şikayet Et
    Bu fenerliler olmayan kupaların peşine düşeceğine mızmızlanıp ağlayacağına biraz futbol oynasın kupaları alsın
    Cevapla
  • GS asilkan 6 ay önce Şikayet Et
    GS şampiyonlar Ligi'nde en zor grup tan mücadele etti bayer münihi bile bile zorladı sizin gibi mahalle takımlarından yarım düzine gol yemedi en azından
    Cevapla
  • GS asilkan 6 ay önce Şikayet Et
    Türkiye de Avrupa'da alınmış iki kupası olan tek takım GS dır UEFA kupası Süper kupa gidin GS nin müzesinde sergileniyor görün yüzyılın takımıda GS olmuştur gerçekleri tarih yazar tarihide Galatasaray zorunuza gitmesin doğruya doğru demek erdemliktir he bu maçlarıda Türk hakemler yönetmemiştir biraz delikanlı olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle