Okan Buruk'un tercihi Nihat Kahveci'yi şaşırttı!

Galatasaray'ın Antalyaspor'u 2-1 yendiği maçı Nihat Kahveci değerlendirdi. Ünlü yorumcu, sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk'un sahaya sürdüğü 11 ile ilgili de bir eleştiride bulundu.

Okan Buruk'un tercihi Nihat Kahveci'yi şaşırttı!
Okan Buruk'un tercihi Nihat Kahveci'yi şaşırttı!
GİRİŞ 27.02.2024 10:20 GÜNCELLEME 27.02.2024 10:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Ünlü yorumcu Nihat Kahveci karşılaşmanın ardından Nutspor YouTube kanalında karşılaşmayı değerlendirdi.

Nihat Kahveci'nin maça dair yorumları şöyle:

"Maçın başlangıç, gelişme, bitiriş. Bitiriş için 2. yarıda bir şey olursa Zaha'yı atarım düşüncesine okeyim ama o isim Vinicius olmalıydı.

Ben, Zaha ile 11 başlardım çünkü olmuşu var. O pozisyonda ne performans gösterdiğini gördük. Trabzon deplasmanı forvet oynamadı mı? Neler yaptı.

Tek başına muhteşem oynamıştı. O konuda sürpriz oldu. O yüzden ben ilk 11'de Zaha bekliyordum. Vinicius sonradan hamle olarak girebilirdi.

Ben Vinicius'un performansına ısınamadım, ısınan varsa saygı duyarım. Böyle gereken katkıyı sağlayamıyor. Bir Bakambu gibi mesela şu ana kadar bende.

Zaha'nın forvet oynaması Vinicius'un oynamasından daha çok katkı sağlar.

Tekrar söylüyorum Zaha çok iyi oynadığı için değil ama bazı maçlar vardır kritik maçlar, kritik oyuncularla oynarsın. "

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Antalyalı 2 ay önce Şikayet Et
    Nihat Kahveciyle hemfikirim. Vinicius GSnin oyuncusu değil. Zaha ilk onbir oynamalıydı. Okan korkarım Zaha'yı küstürecek.
    Cevapla
  • Karadeniz li 2 ay önce Şikayet Et
    Nihat haklı vinicius gs nin oyuncusu değil gs bir kişi eksik oynadı ona rağmen kazanması önemli okan hoca bunu nasıl görmez
    Cevapla
  • Gs li 2 ay önce Şikayet Et
    Vinicius mu ne gs de değil 3.ligde bile oynayamaz nerden buldular bunu hemen gönderin .bunu nasıl oynatıyor olan hoca anlamak mümkün değil
    Cevapla
  • Can 2 ay önce Şikayet Et
    Vinisyus mu nedir gs nin oyuncusu değil 3. ligde bile oynayamaz nerden buldular bunu hemen kovun gitsin ben bile daha iyi oynarım bundan
    Cevapla
  • ekip 2 ay önce Şikayet Et
    Şarhoş bu yaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle