Flaş sözler! "Galatasaray bu 4 ismi göndermeli!"

Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın 2-1'lik Antalyaspor galibiyetini değerlendirdi. Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın sezon sonunda yollarını ayırması gereken 4 futbolcuyu sıraladı.

GİRİŞ 27.02.2024 10:14 GÜNCELLEME 27.02.2024 10:31
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın utunulmaz futbolcularından Tugay Kerimoğlu, Sarı-Kırmızılıların Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçı yorumladı.

TRT Spor'da konuşan Tugay Kerimoğlu, Zaha ve Tete'nin umursamaz tavırlarına dikkat çekti.



Kerimoğlu, "Zaha ve Tete vazgeçmiş gibi. İkisiyle de sezon sonu oturur, karar verirsiniz" ifadelerini kullandı.

Zaha ve Tete'nin ardından Ziyech ve Ndombele'yi de eleştiren Tugay Kerimoğlu, "Neredeler? Bu kadar vurdumduymaz olunamaz." şeklinde konuştu.



Söz konusu futbolcularla ilgili eleştirilerini sürdüren eski futbolcu, "Bana kolej takımının içerisine virüs girmiş gibi gözüküyor" dedi.

Öte yandan Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın Zaha, Tete, Ziyech ve Ndombele'den verim alınamıyorsa sezon sonunda yolların ayrılması gerektiğini bildirdi.



Kerimoğlu söz konusu 4 futbolcunun Galatasaray'a zarar vermeye başladığını belirterek sözlerini noktaladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 45
  • nitekim 1 ay önce Şikayet Et
    tugay gidincede takım rahatlamıştı hemen uefa kupasını almıştık
    Cevapla
  • Davut 2 ay önce Şikayet Et
    Sadece zaha mı icardi dahil eğer icardi gerçekten ank gücü maçında türübînlere o hareketi yaptıysa cezası en az 6 maç olmalı kadro dışı kalmalı endombele ziyeçh tete icardi zaha berkan hemen gönderilmeli zaten bunlar iyi futbolcu olsalar türkiye ye getiremezsin yeni mertensler yeni eric kohenler bulunmalı
    Cevapla
  • 60 34 43 2 ay önce Şikayet Et
    Haso Avrupa da 5,6 yiyenleride gördük
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Zaha tam bit hata bu kadar benlik sahibi olunmaz takımı düşünmüyor
    Cevapla
  • perdeci 2 ay önce Şikayet Et
    Hoca yüzde yüz haklı bu kadarda ehlikeyif olunmaz kardeşim barış kerem yırtınıyor bi işler yapalım diye bu dört tane soytarı kendini beğenmiş kenarda rahat rahat oturuyor.formayı verincede hiç bir varlık göstermiyorlar.son haftalarda buna icardide dahil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle