Galatasaray'ın ihraç talebi reddedildi!

Galatasaray, kulüple ilişkisini kesemediği Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin koltuğu bırakmasını istedi.

Galatasaray'ın ihraç talebi reddedildi!
Galatasaray'ın ihraç talebi reddedildi!
GİRİŞ 26.02.2024 11:53 GÜNCELLEME 26.02.2024 11:53
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin 2-1’lik Kasımpaşa galibiyetinin ardından Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ve tüm kurulları istifaya davet eden bir açıklama yayınladı.

Büyükek şi için “Her türlü tehdide boyun eğen, adaletten yana tavır koymayıp koltuğunu kaybetmemek için kendi kaygılarının esiri olup toplumun bölünmesine neden olan, hiçbir konuda dirayet gösteremeyen, Türk futbol tarihinin en kötü TFF Başkanı” ifadeleri kullanıldı.

BAŞVURU HAVADA KALDI

Galatasaray yönetiminin ve kurullarının, ağır ithamlarda bulunduğu Mehmet Büyükekşi’nin kulüpten ihracı için verilen dilekçelere kayıtsız kalması dikkat çekiyor. Eski yöneticilerden Sedat Doğan’ın başını çektiği üyeler üç ayrı gerekçeyle başvuruda bulunarak (Yanlış beyan, başkanlık makamını küçük düşürmesi, Atatürkçü değerleri taşımaması), Büyükekşi’nin ihracını talep etmişti. Ancak önce yönetim, sonra disiplin kurulu ihraç taleplerini reddetti.

NEZAKET ÇAĞRISI

Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova, Fenerbahçe’ye çağrıda bulunurken “Kendi başarısızlığı, çaresizliği ve kıskançlığını gizlemek için karşısındakine sürekli hakaret edip suçlayacak kadar kendini kaybeden kişiler belki normale döner diye önerelim: Nezaket, sağırların duyabileceği ve körlerin görebileceği bir lisandır” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SÖZCÜ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 47
  • Ali veli 2 ay önce Şikayet Et
    Tff mhk bu sezon ; fb gs için bir takım kuralları var 1.fb gs ,galip gelene kadar gol atana kadar maç uzar. 2.fb gs , eger maçlarda yenik durumdaysa hakem arkadaşları hızla devreye girip 1 penaltı lehlerine karar verecek yetmedi mi 2 3 penaltı verilebilir. fb gs , tff mhk penaltı garantörlügünde maçlara çıkıyor.
    Cevapla
  • Taraftar 2 ay önce Şikayet Et
    Bunların hepsi İcardi denen kişinin Türk milletine yaptığı hareketin sindirilme refleksiydi. Konuyu başka yere çekme derdiydi. Her şeyde olduğu gibi bunda da başardılar ne yazık ki. Daha önce hangi takımdan hangi futbolcu gitti ve ne ceza aldı lütfen geriye dönüp bakın. Oyunu anlayacaksınız. Herkesin bir planı var. ama Allah'ın da bir planı var. Allah var gam yok.
    Cevapla
  • Ahmet 2 ay önce Şikayet Et
    İcardi Türk milletine hiçbir hareket yapmadı. Yapsa bile şahıslara yapılan hareketi Türk milletine yapılmış gibi göstermek cikciklerin yapacağı bir iştir.
    Cevapla
  • baylokcumemo 2 ay önce Şikayet Et
    sprata pragdan 4 yiyince cinbomun ayarlari bozulmus kafayi yemis mehmet büyük eksi koyu fanmatik gs taraftari ve gs üyesi
    Cevapla
  • tamer 2 ay önce Şikayet Et
    bence gs gitsin yunanistanda top oynasın nede olsa gs yi kuranların hepsi yunan tohumu...dussun ligimizn yakasından...
    Cevapla
  • fber 2 ay önce Şikayet Et
    ilişiğini kesmeyin zaten herşey alenen yapılıyor. devammmm ediiinnnn.bu son olaylar gösteriyor ki artık bu işin çivisi çıktı. maç aboneliğimi iptal ediyorum. çünkü tiyatro seyretmek istemiyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle