Podolski'nin serveti 210 milyon Euro'yu aştı!

Eski Galatasaraylı futbolcu Lukas Podolski "döner kralı" olma yolunda ilerliyor. Almanya genelinde 30'a yakın şube açan Podolski'nin toplam serveti 210 milyon Euro'yu aştı.

GİRİŞ 26.02.2024 11:13 GÜNCELLEME 26.02.2024 11:39
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da 2015-2017 yıllarında forma giyen Lucas Podolski Türk döneri sayesinde hatırı sayılır bir servet edindi.



30'A YAKIN ŞUBESİ VAR

2018 yılında Almanya’nın kuzey doğusunda ilk kebap dükkanı Mangal Döner'i açan Alman futbolcu bugün ülke genelinde 30'a yakın şubeye ulaştı.



SERVETİ DUDAK UÇUKLATIYOR

Podolski'nin serveti şu an 180 milyon sterlin yani 7 milyar 13 milyon 299 bin Türk Lirasını buldu. Ancak bu rakamın içinde futbol hayatında kazandığı paranın da olduğu belirtiliyor.



POLONYA'DA KARİYERİNE DEVAM EDİYOR

Eski Alman milli futbolcu, Arsenal’da oynadığı yıllarda haftalık 100 bin sterlin maaş alıyordu.

Tecrübeli forvet ayrıca futbolu da bırakmış değil. Podolski şu anda Polonya ekibi Gornik Zabrze'de üçüncü sezonunu yaşıyor.



GALATASARAY VE ANTALYASPOR'DA OYNADI

Lukas Podolski ülkemizde Galatasaray ve Antalyaspor formaları giydi. Alman futbolcu sarı-kırmızılı formayla 75 maça çıkarken 34 gole imza attı. Akdeniz ekibinde ise 47 maçta 7 gol kaydetti.



"BANA BEŞ YILDIZLI RESTORAN YAKIŞMAZ"

Lukas Podolski'nin Mangal Döner internet sitesinde yer alan sözleri şöyle: "Ben takım elbise giymiyorum, dolayısıyla beş yıldızlı bir restoran bana hiç yakışmaz." 



Açılışlarda ziyaretçiler için çarkıfelek bulunuyor. Şanslı olanlar bedava ayran veya döner kazanıyor.



Mangal Döner'in Hürth'te hizmete giren şubesinde açılış günü büyük yoğunluk yaşandı.



İLK OLARAK DONDURMA ŞUBELERİ AÇMIŞTI

2017 yılında dondurma markası Ice Cream United'ı piyasaya süren Alman futbolcu, bu girişiminde Mangal Döner şubeleri kadar yaygınlaşmayı başaramadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 39
  • Serkan 2 ay önce Şikayet Et
    Tam bir girişimci tebrikler.
    Cevapla
  • Das 2 ay önce Şikayet Et
    Podolski futboldan milyonlar yapti dönerden degil algi yapmayin almanlar dönere para vermiyor döner para birakmiyor baska yerde bir öğüne 25 euro 30 euro para veren alman dönere gelince 5 euro zor veriyor birde tantana ediyor para kazanmani istemiyor 10 euro dan asagi döner kurtarmiyor ucuza satmayin döneri
    Cevapla
  • Koln taksi 2 ay önce Şikayet Et
    Cok leziz ve tertemiz yerleri fiyat listesi kocaman onde 3. Kagitcilik yok. Calisan 8. Saat sonra evine tavsiye ederim . Ozellikle kolnde heumarkt tramvay duraginda . Elemanlar Turk her sey bolca
    Cevapla
  • osmanlı 2 ay önce Şikayet Et
    bizim adanalı sözde imPARAtorelerde fonla uğraşıyor.Bak adam bizim milli yiyeceğimizle vurmuş.
    Cevapla
  • ben 2 ay önce Şikayet Et
    bu adam bu işin hakkını veriyordur bizim vatandaşlarımız gibi sahatekarlık yapmıyorlardır en azından. insan düşünmeden edemiyor bizim milletmi müslüman yoksa bunlarmı.
    Cevapla
  • bencim 2 ay önce Şikayet Et
    mühim olan müslüman olmak değil mühim olan insan olabilmek edepli , hayalı , doğru insan ol yeter dini tercihinin hiçbir önemi yok bunlar olmadıktan sonra
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle