Sparta Prag'dan Galatasaray taraftarına flaş cevap

Sparta Prag Kulübü'nün resmi X hesabı, bir Galatasaray taraftarının Liverpool eşleşmesine yaptığı yoruma göndermeli bir cevap verdi.

Sparta Prag'dan Galatasaray taraftarına flaş cevap
Sparta Prag'dan Galatasaray taraftarına flaş cevap
GİRİŞ 23.02.2024 15:31 GÜNCELLEME 23.02.2024 15:31
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Sparta Prag Kulübü'nün resmi X hesabı, bir Galatasaray taraftarının Liverpool eşleşmesine yaptığı yoruma göndermeli bir cevap verdi.

Çek ekibinin Liverpool ile eşleştiklerini açıkladığı paylaşıma, "Liverpool 7-0 Sparta Prag" yorumu yapan bir Galatasaray taraftarına yanıt veren Sparta Prag resmi hesabı taraftara, "Liverpool - Galatas... Bekle biraz" yanıtını verdi.

Kulübün resmi hesabından yapılan paylaşım, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Pablitocu16 2 ay önce Şikayet Et
    4-1 yendikleri için 4 harfi eksik yazmışlar fena makaraya almışlar
    Cevapla
  • Orhan 2 ay önce Şikayet Et
    Türk hakemlerin yokluğunda nasıl oluyormuş ? Türkiye’de kaç maçtır kırmızı görmeyen takıma iki maçta da kırmızı gösterdi yabancı hakemler. Dün İngiliz hakem kaç kere kalk ayağa diye oyunculara el hareketi yaptı. Elin Avrupalısı Türk hakemi gibi değil işte. Gördüğünü çalıyor sadece. Rakip takımda da gönülleriyle akılları çelişmeyen oyuncular olmadığından Gesemi bir güzel tokatladılar.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 ay önce Şikayet Et
    İki istanbul takımı için Türkiye ligini katlediyorlar. Bu iki takım Avrupa'ya gidince boylarının ölçüsünü alıyorlar. İsterseniz Türkiye 10 yıldız alın. O yıldızların Avrupada bir karşılığı yok...
    Cevapla
  • Veli 2 ay önce Şikayet Et
    Neoldu tff kurtaramadımı :))))
    Cevapla
  • başgan 2 ay önce Şikayet Et
    Ne bicim insanımız var doğrusu. siz gidin Avrupa diye kumda oynayın. yine ismini bile duymadığımız rakipleriniz ile oyalanin bay fenerli. kazimcan gibi bir genç futbolcudan ne istersin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle