Wilfried Zaha için resmi açıklama! "Geri dönebilir"

Fildişi Sahili Teknik Direktörü Emerse Fae, Galatasaray'lı Wilfried Zaha'nın milli takıma yeniden dönebileceğini açıkladı.

Wilfried Zaha için resmi açıklama! "Geri dönebilir"
Wilfried Zaha için resmi açıklama! "Geri dönebilir"
GİRİŞ 22.02.2024 18:05 GÜNCELLEME 22.02.2024 18:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fildişi Sahili Teknik Direktörü Emerse Fae, Galatasaray forması giyen Wilfried Zaha'nın milli takıma geri dönebileceğini söyledi.

"Herkes seçilebilir"

Milli takım için tüm oyunculara kapının açık olduğunu söyleyen Fae, "Seçim herkese açık, kulüpte iyi performans gösterdiğiniz andan itibaren herkes seçilebilir." dedi.

"Bizim için en önemli şey ruh halidir"

Fae, sözlerine, "Bizim için, personel için, en önemli şey ruh halidir. Kolektif olan her zaman önce gelecektir. Ruh halimiz sayesinde Afrika Kupası'nı kazandık" şeklinde devam etti.

"Wilfried Zaha geri dönebilir"

"Seçim herkese açık ancak kolektif kalıba uymayan oyuncular kendilerini eleyeceklerdir" diyen 40 yaşındaki teknik adam, "Yani Wilfried Zaha geri dönebilir. Bazı oyuncularla, hatta Afrika Kupası kadrosunda yer alanlarla bile görüşmeler yapacağız ve ardından takım için en iyi seçimleri yapacağız" sözlerini sarf etti.

Afrika Kupası'nda oynayamadı

Fildişi Sahili'nin Fae'den önceki teknik direktörü Jean-Louis Gasset, Afrika Uluslar Kupası kadrosunda Wilfried Zaha'ya yer vermemişti. Gasset, kupa devam ederken teknik diretörlük görevini Fae'ye bırakmıştı.

Fildişi Sahili Milli forması altında 31 maça çıkan Zaha 5 kez gol sevinci yaşadı. 31 yaşındaki futbolcu, yaz transfer döneminde transfer olduğu Galatasaray'da ise 32 maçta 10 gol attı ve 5 asist yaptı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Mardinli 2 ay önce Şikayet Et
    Geri dönsün zaten bir hayrını göremedik fenevin kazığı zaha
    Cevapla
  • yaha 2 ay önce Şikayet Et
    Fener iyi kakaladı zahaaa tete
    Cevapla
  • Kaysi 2 ay önce Şikayet Et
    Ne oldu baktiniz paraniz bosa giti aimdi yalan haberlerle fiyati ni mi yükselteceksiniz
    Cevapla
  • Av sd 2 ay önce Şikayet Et
    Zaha iyi oyuncu keremden daha iyi bence haksızlık ediyorlar
    Cevapla
  • Kaysiye kayan 2 ay önce Şikayet Et
    Zoruna mı gitti?
    Cevapla