Çekya'da yıkıldık! Galatasaray, Avrupa'ya veda etti!

UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında Galatasaray deplasmanda Sparta Prag'a 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

Çekya'da yıkıldık! Galatasaray, Avrupa'ya veda etti!
Çekya'da yıkıldık! Galatasaray, Avrupa'ya veda etti!
GİRİŞ 23.02.2024 01:01 GÜNCELLEME 23.02.2024 01:20
Bu Habere 597 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Çekya ekibi Sparta Prag'a konuk oldu. Letna Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-1 kazandı. 

Sparta Prag'a galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Preciado, 74. dakikada Tuci, 80. dakikada Haraslin ve 90+6. dakikada Kuchta attı. Galatasaray'ın tek golünü 16. dakikada Abdülkerim Bardakcı kaydetti. 

Bu sonucun ardından ilk maçı evinde 3-2 kazanan Galatasaray, toplamda 6-4'lük skorla Avrupa kupalarına veda etti.

GALATASARAY 10 KİŞİ KALDI

Mücadelenin 68. dakikasında Galatasaraylı Kaan Ayhan, rakibine yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü. Gelen uyarılar sonrası hakem pozisyonu izleme kararı aldı. VAR'da pozisyonu inceleyen hakem Taylor, sarı kartı iptal ederek kırmızı kart gösterdi. Maçın geri kalan bölümünü sarı-kırmızılılar 10 kişi tamamladı.



SPARTA PRAG 4-1 GALATASARAY

STAT: Letna

HAKEMLER: Anthony Taylor, Gary Beswick, Adam Nunn

SPARTA PRAG: Vindahl - Vitik, Panak, Sorensen, Preciado, Laçi, Kairinen, Wiesner (Dk. 72 Zeleny), Haraslin (Dk. 87 Sadilek), Olatunji (Dk. 66 Tuci), Kuchta

GALATASARAY: Muslera - Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Berkan Kutlu, Kerem Demirbay (Dk. 75 Tete), Torreira (Dk. 83 Vinicius), Barış Alper Yılmaz, Mertens (Dk. 62 Oliveira), Kerem Aktürkoğlu (Dk. 62 Zaha), Icardi

KIRMIZI KART: Dk. 70 Kaan Ayhan (Galatasaray)

GOLLER: Dk. 8 Preciado, Dk. 74 Tuci, Dk. 80 Haraslin, Dk. 90+6 Kuchta (Sparta Prag), Dk. 16 Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray)

SARI KARTLAR: Sorensen, Kuchta, Preciado (Sparta Prag), Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Vinicius (Galatasaray)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 597
  • yazık oldu 2 ay önce Şikayet Et
    10 kişi kalınca defans yaparak penaltılara gitmeyi öğrenememiş okan biraz daha ekmek ye sen
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Gs kötü oynadı yenildi. Yorumlara bakıyorum da fb sanki Avrupa da kupa almış gibi havalar. Avrupa da iki kupası olan tek TÜRK takımı gs. Kabulleneceksiniz ya seve seve ya da vura vura. Papazın çayırının toprağında oynayan papazlar ne anlar.
    Cevapla
  • Göktürk 2 ay önce Şikayet Et
    Yeni transferler sag ve sol bek olsaydi gs yenerdi sparta pragi
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    futbol bize gelmiyor arkadas artik bakmiyorum
    Cevapla
  • Akıl 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiye de hakemle kazanıyorsunuz diyen arkadaşlar çok ucuz yorum yapmışsınız. İngiliz hakemin ne yaptığını görmedinizmi aleyhte kararlar verdi. Birde yurtdışında kendi ülkenizin takımını destekleyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle