Galatasaray'da anlaşma tamam: Sözleşmesi uzatılacak

Fernando Muslera'nın, Galatasaray ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatma konusunda sarı kırmızılı yönetimle anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Galatasaray'da anlaşma tamam: Sözleşmesi uzatılacak
Galatasaray'da anlaşma tamam: Sözleşmesi uzatılacak
GİRİŞ 18.02.2024 12:43 GÜNCELLEME 18.02.2024 13:33
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan kaleci Fernando Muslera'nın, sarı kırmızılı takımla yeni mukavele imzaladığı ileri sürüldü.

Sabah Gazetesi Yazarı Levent Tüzemen; bugünkü yazısında Galatasaray Yönetimi'nin kaleci arayışında olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Muslera'nın Galatasaray'a kağıt üzerinde imza atmasının bir anlamı yok. Çünkü Muslera, G.Saray'a kalben bağlı. Yönetim, yeni bir kaleci arayışında değil. Hatta ben Muslera ile sözleşme uzatıldığı konusunda bilgi aldım. Bu resmiyete dökülmemiş olabilir."

"Okan Buruk son derece haklı. Muslera'nın yerini dolduracak Avrupa'da bile kaleci yok. Eğer Neuer 37 yaşında, Bayern Münih'te halen kaleyi koruyorsa Muslera da Galatasaray'ın kaptanı olarak görevine devam eder. Muslera'nın geçmişine bakalım… 6 şampiyonluk, 4 Türkiye Kupası, 5 Süper Kupa kazanmış, koleksiyonuna Arsenal'in düzenlediği turnuvada Emirates Cup'ı eklemiş. Böyle istikrarlı, takımın ve taraftarın saygı duyduğu bir ismi göndermek hata olur.Başkan Dursun Özbek de bunu asla yapmaz."

"Ayrıca Muslera, İstanbul'u ve özellikle Galatasaray'ı çok seviyor. 3 çocuğu da İstanbul'da doğdu. İsterse üçüne de Türk vatandaşlığı kimliğini alır."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • kaan 2 ay önce Şikayet Et
    kalpten baglı felan dgl ya kımse kımseyı kandırmasın.muslera paranın peşinde alamadımı kımse oynatamaz.
    Cevapla
  • RecepAltın 2 ay önce Şikayet Et
    müslüman olmayanı sevmem!!!
    Cevapla
  • Yahya BAŞ 2 ay önce Şikayet Et
    Cins cins yorum yapma Yaradılanı yaradandan ötürü seveceksin bilemezsin kimin sonunun ne olacağını
    Cevapla
  • xyz 2 ay önce Şikayet Et
    Uğurcan ile protokol imzaladılar, 2m. avro maaş. Kim yedek oturacak?
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Kuşlar sevmez sadece
    Cevapla
  • ümit 2 ay önce Şikayet Et
    Muslera buraya gelmiş en iyi yabancı hem insan olarak hem oyuncu olarak Fb li yim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle