Okan Buruk, Sparta Prag'ın yıldızına hayran kaldı

Okan Buruk, Sparta Prag forması giyen Angelo Preciado için yönetime olumlu rapor verdi.

Okan Buruk, Sparta Prag'ın yıldızına hayran kaldı
Okan Buruk, Sparta Prag'ın yıldızına hayran kaldı
GİRİŞ 18.02.2024 11:18 GÜNCELLEME 18.02.2024 11:18
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yoluna 3 kulvarda devam eden Galatasaray diğer yandan gelecek sezonun planlaması yapılıyor. Galatasaray'ın gelecek sezon için ilk hamlesi sağ bek bölgesi olacak.

Galatasaray, kış transfer sezonunun sonlarına doğru Fildişili yıldız Serge Aurier'i kadrosuna kattı. Ancak yıldız oyuncu, Afrika Kupası'ndan sakat döndü. Fildişili tecrübeli sağ bek oyuncusu 1 ay sahalardan uzak kalacak. 

O bölge için şimdiden arayışlara başlayan Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın teknik patronu Okan Buruk'un Sparta Prag ile oynanan maçta sağ bek Angelo Preciado'ya hayran kaldığı öğrenildi.

2 MİLYON EURO'YA ALDILAR

Akşam'n haberine göre; Galatasaray'a karşı 1 gol, 1 asistle oynayan ve sağ kanadı etkili kullanan Preciado için Buruk'un yönetime olumlu cümleler sarf ettiği belirtildi.

Takvim'de yer alan habere göre; yönetimin 25 yaşındaki Ekvadorlu yıldızı transfer listesine eklediği ve sezon sonu Sparta Prag'ın kapısını çalacağı öğrenildi.

Sezon başında Belçika ekibi Genk'ten Sparta Prag'a 2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Preciado, bu sezon oynadığı 16 karşılaşmada 2 gol atarken 4 de asist yaptı. Preciado'nun güncel piyasa değeri 3.3 milyon euro olarak gösteriliyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • ercü 2 ay önce Şikayet Et
    Takımın yıldızı? Yıldız: Takımın hocası. nederyse 0 bonservis ile bu takma bu topu oynatabiliyor. Hocalık, ligde yenilmeye çıkan takımlara üçer beşer atıp hava basmak değildir. Molde, Kopenhag ve Prag hocaları seni oyun olarak çizdi Okan Hoca! Yağcılardan kurtulup oyunu seyredersen sen bile anlarsın
    Cevapla
  • M.t 2 ay önce Şikayet Et
    Güzel de bu performansı sergilerken karşısında orta yapmayı, kafa topuna çıkmayı bilmeyen berkan vardı.Fazla şaaapmamak lazım...
    Cevapla
  • rıfkı efendi 2 ay önce Şikayet Et
    ooo gs işi büyütmüş ülkemizdeki rakiplerinin topçularına talip olup kafalarını kariştirdiğini herkes biliyor zaten .. ama bu sefer uluslar arası çalışıyor gs ... ha ha ha
    Cevapla
  • Beza 2 ay önce Şikayet Et
    Herkes taraftara suç attı.Ama taraftar haklıydı.Vecino dedikleri lazio da yedek bile değil.
    Cevapla
  • Gsli 2 ay önce Şikayet Et
    Dünya yildizlarini oynatamiyor ki.Genc futbolcu oynatsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle