Mauro Icardi'nin mutsuzluğunun sebebi ortaya çıktı!

Icardi'ye taraftarlar sosyal medyadan "Neden mutsuzsun?" soruları yağdırdı. Icardi'nin, eşinin rahatsızlığından dolayı üzgün olduğu iddiaları ön plana çıktı.

GİRİŞ 17.02.2024 10:18 GÜNCELLEME 17.02.2024 10:43
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında Sparta Prag'ı 3-2 mağlup eden Galatasaray'da 1 gol 2 asistlik performans sergileyen Mauro Icardi'nin mutsuz tavırları gündeme bomba gibi oturdu.

Maçın uzatma dakikalarında attığı galibiyet golünde klasikleşen sevincini yapmayan Arjantinli yıldız, son düdüğün ardından taraftarın üçlü çektirme isteğine rağmen direkt soyunma odasına gitti. 30'luk golcü, sosyal medyayı aktif şekilde kullanmasına karşın herhangi bir paylaşım da yapmadı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Icardi'nin sosyal medya hesabını mesaj yağmuruna tutarak "Neden mutsuzsun?" sorularını defalarca sordu.

'İNZİVAYA ÇEKİLDİM' PAYLAŞIMI

Başarılı golcünün saha içindeki performansı ile ilgili yapılan olumsuz yorumlardan etkilendiği iddia edilmişti. Ancak Galatasaray Kulübü, Icardi'nin can sıkkınlığının sebebinin özel  bir nedeni olduğunu, kulüple ilgisinin bulunmadığını bildirdi. Başarılı oyuncunun teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla da bir sorunu bulunmuyor. Eşinin rahatsızlığından dolayı coşkularını bastırdığı iddiaları ön plana çıktı. Yönetim, Icardi'nin özel hayatına çok müdahil olmak istemiyor. Mauro'nun, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımda 'İnzivaya çekilme' mesajını vermesi de bu iddiaları güçlendiriyor.

İTALYA İDDİALARI DA GÜNDEMDE

İtalyan basınında son dönemde çıkan haberlerde ise Icardi'nin İtalya'ya dönme isteğinden bahsedilmişti. Arjantinli golcü ile Inter ve Juventus'un ciddi şekilde ilgilendikleri de haberlerin detaylarında yer almıştı. 30 yaşındaki golcü oyuncunun Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılının haziran ayında bitiyor. Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan Icardi'nin bonservisi için sezon başında PSG'ye 10 milyon euro ödeme yapılmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Evlad-ı fatihan 2 ay önce Şikayet Et
    esi kan kanseri ve hayat'ta kalma ihtimali cok zayif
    Cevapla
  • Karahanli 2 ay önce Şikayet Et
    Sorun değil gs için oburr klublerin futbolcu lazım ve hakemler işi hallediyo zaten gs için sıkıntı yok
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Adam sadece topu izliyor. Herkes canla başla oynuyor bu bakıyor. Bence yol verin gitsin
    Cevapla
  • Vatansever 2 ay önce Şikayet Et
    Verin adamın parasını.
    Cevapla
  • TRAFİK POLİSİ 2 ay önce Şikayet Et
    Bir TS li olarak tüm samimetim ile söylüyorum Kerem AKTÜROĞLU on İcardi eder vesselam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle