Galatasaray'ın 9 milyon euroluk hayali mucizelere kaldı

Galatasaray’ın Leicester City’e kiralık olarak yolladığı Yunus Akgün’ün 9 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesi mucizelere kaldı.

Galatasaray'ın 9 milyon euroluk hayali mucizelere kaldı
Galatasaray'ın 9 milyon euroluk hayali mucizelere kaldı
GİRİŞ 15.02.2024 19:42 GÜNCELLEME 15.02.2024 19:42
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Yunus Akgün'ü sezon başında Leicester City’e kiralık olarak gönderen Galatasaray, futbolunun sözleşmesine 8 milyon euroluk satın alma ve 9 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu koydurmuştu. Milli futbolcunun zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesi imkansıza yakın.

YUNUS AKGÜN SADECE 8 MAÇA İLK 11 BAŞLADI

9 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesi için Leicester City’nin Premier Lig’e yükselmesi ve Yunus Akgün’ün 25 maça ilk 11’de başlaması gerekiyor. Takım Premier Lig yolunda emin adımlarla gitmesine rağmen milli futbolcu şu ana kadar sadece 8 maçta ilk 11’de sahaya çıktı.

OPSİYONUN DEVREYE GİRMESİ MUCİZELERE KALDI

FA Cup’ta yoluna devam eden ve Championship’i ilk 2’de bitirememesi durumunda play-off oynayacak olan Leicester City’nin an itibarıyla minimum 15 resmi maçı kaldı. Zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesi için 17 maça daha ilk 11’de başlaması gereken Yunus Akgün’ün bunu gerçekleştirmesi bir hayli zor gözüküyor.


 

8 MİLYON EUROLUK OPSİYONU DA VAR

Leicester City, 9 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmemesi durumunda normal satın alma opsiyonuyla futbolcunun bonservisini 8 milyon euro karşılığında alabilir.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 21
  • Misa 2 ay önce Şikayet Et
    Gelsin geri yediği ekmeğin hakkını versin
    Cevapla
  • nitekim 2 ay önce Şikayet Et
    umarım geri döner muhteşem bir futbolcu ve ingilterede müthiş bir tecrube edindi geri dönüşü muhteşem olacak inş
    Cevapla
  • kenan 2 ay önce Şikayet Et
    F5 gibi yalan dolan transfer yapmadığınız için tebrikler.
    Cevapla
  • DAĞHAN 2 ay önce Şikayet Et
    Haramzadeler
    Cevapla
  • Ümit 2 ay önce Şikayet Et
    ali koçu niye karıştırıyorsun ki şimdi ne alaka
    Cevapla
  • Aras 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiye ye getirdiğiniz futbolcular içinde böyle maddeler koyunsanıza sözleşmeye, tabi para vermedikleri ve kimseye fazla hesap vermeden ve hiç bir karşılığı olmadan harcanan paralar olunca
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle