Herkes merak ediyordu! Ali Koç, Süper Kupa için tarih verdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak ertelenmiş Süper Kupa finalinin 31 Mart yerel seçimlerinden sonra oynanacağını açıkladı.

GİRİŞ 15.02.2024 12:58 GÜNCELLEME 15.02.2024 14:57
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesi, kulüplerin Atatürk tişörtü ve pankart taleplerinin karşılanmaması nedeniyle ertelenmişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak ertelenmiş Süper Kupa finalinin 31 Mart yerel seçimlerinden sonra oynanacağını açıkladı.

"NİSAN AYINDA OYNANACAĞI KESİN"

Halk Tv'ye konuşan Ali Koç, yaptığı açıklamada, "Süper Kupa maçının yerel seçimlerden sonra Nisan ayında oynanacağı kesin. Biz de bir planlama bekliyoruz kendi planımızı yapmak için ama TFF'den kesin bir tarih henüz gelmedi." dedi.



İşte Ali Koç'un öne çıkan diğer açıklamaları:

"Camia kırılgan, şampiyonluk hasreti var. Fenerbahçe tarihinin en yüksek puanını topladığımız bir senede bile gol geç geldiği zaman homurdanma oluyor. Bir şampiyonlukla bunu atacağız."

"RAKİBİMİZ DE PUAN KAYBEDECEK"

"Yine camianın bir kısmı karamsarlığa kapıldı. Onlara rahat olmalarını söylüyorum. Daha 13 maç var rakibimiz de puan kaybedecek. Futbol dışı branşlarda altın çağımızı yaşıyoruz. Fenerbahçe, her yerde tepeye oynuyor. Tabi kulvarlarda şampiyonluk kaçtığında hayal kırıklığı daha büyük oluyor bu yüzden."



"FERDİ KADIOĞLU SEZON SONUNDA..."

"Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'de mutlu ama yeni bir hikaye yazma zamanı geldi. Benim tahminim, sezon sonunda Ferdi yeni bir hikayeye yelken açacaktır."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 73
  • yaha 2 ay önce Şikayet Et
    Çıkın şu süper kupa maçında gs 3/4 sallayın okan 5 hafta kendine gelemez
    Cevapla
  • emrey 2 ay önce Şikayet Et
    23 NİSAN DA oynansın derim uygun ise tarih
    Cevapla
  • mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    bu adama dikkat edin yine bi işler peşinde
    Cevapla
  • Reisx 2 ay önce Şikayet Et
    Çokta tınnn İster oyna ister oynama kimin umurunda. Bir FB olarak takımdan soğuttun ya helal olsun sana...
    Cevapla
  • Velid 2 ay önce Şikayet Et
    Rezaletin üç sorumlusu A. Koç, D. Özbek, M. Ekşi. Başkasına ve başka yerde ör. Kıbrıs Rum kesiminde bile asla teklif dahi edemeyecekleri ve asla samimi olmadıkları uyduruktan gerekçeyle Ülke çıkarlarını tehlikeye atmak, Gezi benzeri oluşumları tetiklemek gibi yolları açacak eylemler karşılıksız bırakılmamalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle