Galatasaray'da bir ayrılık daha! Kiralık gidiyor

Sarı-kırmızılılarda Kazımcan Karataş'ın MKE Ankaragücü'ne gönderilmesinin ardından Halil Dervişoğlu ile de yollar ayrılıyor.

Galatasaray'da bir ayrılık daha! Kiralık gidiyor
Galatasaray'da bir ayrılık daha! Kiralık gidiyor
GİRİŞ 08.02.2024 12:18 GÜNCELLEME 08.02.2024 12:43
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Transfer döneminin kapanmasına kısa süre kala Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, 2 futbolcunun ayrılığına onay verdi.

Derrick Köhn’ü transfer ederek sol bek pozisyonu güçlendiren Galatasaray’da performansı hayal kırıklığı yaratan Kazımcan Karataş ile forvet rotasyonunda kendine yer bulamayan Halil Dervişoğlu kiralık olarak gönderiliyor. 

KAZIMCAN ANKARAGÜCÜ, HALİL RİZE'YE!

21 yaşındaki Kazımcan’ın sezon sonuna kadar MKE Ankaragücü’nde kiralık olarak forma giymesi için anlaşma sağlandı. Halil Dervişoğlu’nun Çaykur Rizespor’a kiralanması için ise görüşmelerde son aşamaya gelindi.

Kazımcan bu sezon Galatasaray formasıyla 12 maçta 700 dakika süre aldı. Halil Dervişoğlu ise 20 maçta şans bulurken 4 gol ve 1 asistlik skor katkısı verdi.

BURAK YILMAZ DA İSTİYOR

Kayserispor'un teknik direktörü Burak Yılmaz da Galatasaray'da forma şansı bulamayan Halil Dervişoğlu'na talip oldu. Milli oyuncuyu ikna eden Burak Yılmaz'ın Galatasaray ile görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    almayın, kimse almasın,gese de kalsın
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Rizeye vermeyin be kayseriye verin
    Cevapla
  • yuh 2 ay önce Şikayet Et
    rizeye verilir mi ya süzme gs düşmanı fb nin yedek takımı
    Cevapla
  • haci 2 ay önce Şikayet Et
    Rize ne yaptı sana
    Cevapla
  • yoğunlook 2 ay önce Şikayet Et
    Halilcim para insanı kapı kapı gezdirir. Yetenek rakibi canından bezdirir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle