Galatasaray yıldız isimle anlaştı, sıra imzada!

İngiliz spor medyasında yer alan haberlere göre, Galatasaray’ın, Christian Eriksen’le anlaştığı ve Manchester United’la prensipte anlaşmak üzere olduğu belirtildi.

GİRİŞ 06.02.2024 09:49 GÜNCELLEME 06.02.2024 10:08
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın bir süredir İngiltere Premier Ligi’nden bir 10 numarayla görüştüğü ifade ediliyordu. Ada medyasına göre bu isim, Manchester United’ın Danimarkalı yıldızı Christian Eriksen... Daha önce de Galatasaray’ın radarına takılan 31 yaşındaki futbolcunun, Sarı Kırmızılı kulübe bu kez çok daha yakın olduğu belirtiliyor.

İngiliz gazetelerinde yer alan son haberlere göre Galatasaray, tecrübeli futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardı ve şu sıralarda Manchester United’la kontrat detaylarını görüşüyor. Son pürüzler de giderilirse transferin kiralık olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

TEK PÜRÜZ VAR

İki kulüp arasındaki tek pürüzün, kiralık kontrattaki satın alma opsiyonuyla ilgili olduğu belirtiliyor. Galatasaray, ara transfer dönemindeki birkaç girişimde daha aynı sebeplerle olumsuz sonuç elde etmişti. Türkiye’de transferin kapanmasına sayılı günler kala önceliği sol bek takviyesine veren Galatasaray’ın, bir de fırsat transferi kovaladığı biliniyordu.

OKAN BURUK'UN İSTEDİĞİ GİBİ

Teknik direktör Okan Buruk da 1 kişilik yabancı kontenjanını önemli bir yıldızla doldurmak istediklerini dile getirmişti. Eriksen’in hem 10 hem de 8 numarada görev yapabilmesi, yüksek tekniği ve tecrübesiyle tam da Buruk’un kadrosunda görmeyi arzuladığı oyunculardan biri olduğu belirtiliyor.

41 MİLYON EURO ÖDEDİLER

Eriksen, 2013 yılında Ajax'tan Tottenham'a 14 milyon, 2020'de İnter'e 27 milyon euro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle transfer oldu. 2022'de Manchester United'a bedelsiz gelen yıldız futbolcunun şu anki Transfermarkt değeri 13 milyon euro...

KİMDİR?

Manchester United'a orta saha mevkinde forma giyen Christian Eriksen, 14 Şubat 1992 tarihinde dünyaya geldi. 1.82 m boyunda ve 65 kilo olan Danimarkalı, tekniği ve mücadeleci futboluyla tanınıyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Black stokings 2 ay önce Şikayet Et
    Futboldan anlamadığın belli nordsdjeland suni çimde sende oynasan bişey değişmezdi adamlar alışmış halı sahada top oynamaya))
    Cevapla
  • Gsli 2 ay önce Şikayet Et
    İyi para dolanıyor herhalde.Bu futbolcu sahada kalp krizi geçirdi.
    Cevapla
  • altan 2 ay önce Şikayet Et
    Bu adam taş gibi orta saha, Torreira giib ama oyun da kuruyor tam ihtiyaç olan futbolcu azimli gayretli
    Cevapla
  • hilal71 2 ay önce Şikayet Et
    ajax ve özellikle tottenham'dayken çok beğendiğim bir orta saha ve forvet arkası oyuncuydu.topla dikine gidebilen ve defansı göbekten penetre edebilen yetenekleri vardı. ama rahatsızlığından sonra güçten düştü. kendini fazla zorlamıyor artık.bu haliyle yarım saatlik oyuncu.
    Cevapla
  • Nordsdjeland 2 ay önce Şikayet Et
    Nordjelanddan 6 yiyenler yorum yazmamali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle