Galatasaray'dan tepki! "VAR hakemi cezalandırılmalı"

Trendyol Süper Lig'de Samsunspor'u 2-0 yenen Galatasaray'da ikinci başkan Metin Öztürk, Video Yardımcı Hakem Mustafa İlker Coşkun'a tepki gösterdi ve cezalandırılması gerektiğini söyledi.

Galatasaray'dan tepki! "VAR hakemi cezalandırılmalı"
Galatasaray'dan tepki! "VAR hakemi cezalandırılmalı"
GİRİŞ 02.02.2024 22:30 GÜNCELLEME 02.02.2024 22:32
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda Yılport Samsunspor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 yendi. Sarı kırmızılılar maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Maçın ardından Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk hakemlere tepki gösterdi.

Öztürk maçın ardından mikrofonlara,"Fenerbahçe ile oynadığımız maçtaki VAR hakemiyle bugünkü hakem aynı. Biz artık bunda kasıt arıyoruz. Icardi'ye yapılan net penaltı. Icardi'ye net penaltı var. VAR 4 saniye inceledi ve oyun sürdü. VAR hakemi cezalandırılmalı. Galatasaray'ın şampiyonluğunu kimse engellemeyecek. Galatasaray, hak ettiği temiz bir şampiyonluğa doğru gidiyor. Bu maçtaki VAR hakeminin cezalandırılmasını istiyoruz. Bizim yolumuz şampiyonluk. Sonuna kadar hem masada hem sahada gereken ne varsa hepsini yapacağız. Galatasaray'ın hakkını bu kötü kalplilere yedirmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

GALATASARAY'DAN PENALTI PAYLAŞIMI!

Galatasaray, Samsunspor ile deplasmanda oynadığı maçta bir pozisyonda penaltı bekledi.

Karşılaşmanın 71. dakikasında sağ kanattan gelen ortaya Mauro Icardi, hareketlendi. Arjantinli yıldız, istediği vuruşu yapamadı.

Icardi, bu pozisyonda kendisine faul yapıldığını düşünerek hakem Tugay Kaan Numanoğlu'na itirazda bulundu ancak oyun sürdü.



Galatasaray, daha sonra sosyal medya hesabından pozisyona tepki gösterdi. Galatasaray'dan yapılan açıklamada "Mauro Icardi'nin rakip ceza sahasında kolundan çekilmesinin ardından karar devam, oyun devam ediyor." denildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 81
  • Gs li 3 ay önce Şikayet Et
    gs li haricinde herkes yorum yapmış yahu gidin kendi takımınıza yorum yapın size ne yahu
    Cevapla
  • son osmanlı 3 ay önce Şikayet Et
    varcılar herşeyi kendileri belirliyor işinize gelirse taktiğiyle hakemler hangi pozisyonun var uygulaması olacağından haberleri yok yada bilerek yok
    Cevapla
  • Murat 3 ay önce Şikayet Et
    Bi bitmedi ağlamaları
    Cevapla
  • Ahmet 3 ay önce Şikayet Et
    Vara gerek yoktu Samsuna sattığınız topçular yetti
    Cevapla
  • gng 3 ay önce Şikayet Et
    TEMİZ.en son söylemesi gereken sizsiniz.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle