Mertens kararını verdi! Futbola devam edecek mi?

Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens, sezon sonunda futbolu bırakma planından bahsederek 'Hayatımda daha fazla özgürlük istiyorum.' dedi.

Mertens kararını verdi! Futbola devam edecek mi?
Mertens kararını verdi! Futbola devam edecek mi?
GİRİŞ 30.01.2024 15:58 GÜNCELLEME 30.01.2024 15:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın 37 yaşındaki Belçikalı futbolcusu Dries Mertens, sezon sonu futbol bırakma konusunda planları olduğunu söyledi.

Mertens, VTM'ye yaptığı açıklamada, "Bu kariyerimin son sezonu mu olacak? Evet sanırım öyle. Geleceğin ne getireceğini bilemezsiniz ama... ben de çok heyecanlıyım. Görünen o ki kariyerimi Galatasaray'da sonlandıracağım. Garip gelecek belki ama futbolu bırakmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

"DAHA FAZLA ÖZGÜRLÜK İSTİYORUM"

Belçikalı milli yıldız, "Her gün, her zaman futbola açık, çok seviyorum. Dünyadaki en iyi işi yapıyorum. Ancak, aynı zamanda hayatımda daha fazla özgürlük istiyorum." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

2022-2023 sezonun başında efsanelerinden olduğu Napoli'den ayrılıp Galatasaray'a transfer olan Mertens, sarı kırmızılı formayla çıktığı 65 maçta 12 gol atıp 9 asist yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • fber 3 ay önce Şikayet Et
    defol git
    Cevapla
  • Erkek 3 ay önce Şikayet Et
    Demirbay 10 numarayı almalı. Seneye.
    Cevapla
  • Orhan Aydın 3 ay önce Şikayet Et
    Kerem Demirbay o bölgede daha etkin adama zorla savunma yaptırmak gerekiyor mertens oynasın diye
    Cevapla
  • Misafir1 3 ay önce Şikayet Et
    Yönetim acilen Mertens in mukavelesi ni 1 yıl daha uzatsın, canla başla mücadele ediyor, takımı ateşliyor... Yönetim uyuma...
    Cevapla
  • raşit 3 ay önce Şikayet Et
    gs taraftarı gerçekten müthiş. diğer takım oyuncu üstüne oyuncu alıyor dünyanın parasını harcıyor ama aynı puandalar. gs taraftarı da bu işi bitmiş futbolculara zorla top oynattırıyor.
    Cevapla