Torreira'dan Kerem'e tam destek! "Her zaman..."

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, Gaziantep FK maçında oyundan alındıktan sonra bazı taraftarlar tarafından tepki gören Kerem Aktürkoğlu'na destek oldu.

Torreira'dan Kerem'e tam destek! "Her zaman..."
Torreira'dan Kerem'e tam destek! "Her zaman..."
GİRİŞ 30.01.2024 13:39 GÜNCELLEME 30.01.2024 13:41
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekibi Galatasaray'da Lucas Torreira, 2-1 kazanılan Gaziantep FK karşılaşmasında oyundan çıktıktan sonra tepki gören Kerem Aktürkoğlu'na destek oldu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Lucas Torreira, takım arkadaşı için yaptığı paylaşımda "Her zaman deneyenler ve asla pes etmeyenler benim takımımda oynar. Seni seviyorum kardeşim" ifadelerini kullandı. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Veli bey 2 ay önce Şikayet Et
    TS luyum kerem şuanda ileri üç lüde oynayan en yetenekli yerli futbolcu ülkenin degeri, avrupada her takımda oynar, böyle yerli ve milli futbolcular ülkenin değeridir.ıslık yuhh du yanlış işler, ts da ömür sonunda bıktı haklı olarak takımı bıraktı, Türk futbolu adına bu isimlere destek verilmeli.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Yetenekli adam gibi futbolcu aktürkoglu.
    Cevapla
  • Erdoğan 2 ay önce Şikayet Et
    aynen öyle hanzale arkadaşim
    Cevapla
  • hanzale 3 ay önce Şikayet Et
    Adam gibi ADAM Filistin yerine siyonist israile destek verseydi bütün stad ayakta alkışlardı başka sebebi yok
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    He gardaş
    Cevapla
  • veli 3 ay önce Şikayet Et
    kerem kardeşimiz kendimi geliştiriyorum diyerek sahada canının istediği formasyonları denemekten vazgeçmeli. gittiği yerde istediği gibi lakayt oynayabilir ama burda olmaz. uyarımızda onu sevdiğimizdendir.
    Cevapla
  • Kadir ERİŞGİN 2 ay önce Şikayet Et
    Gerçek Galatasaraylılar hiç bir zaman oyuncularımızın motivasyonunu düşürücü eylem ve söylemlerde bulunmaz. Ben onlara güveniyorum. eninde sonunda biz şampiyon olacağız. Biraz sabır. Mayıslar bizimdir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle