Wilfried Zaha'dan parmak ısırtan performans

Galatasaray Fildişi Sahilli futbolcusu Wilfried Zaha, Gaziantep FK maçıyla birlikte bu sezonki 10. golünü attı.

Wilfried Zaha'dan parmak ısırtan performans
Wilfried Zaha'dan parmak ısırtan performans
GİRİŞ 29.01.2024 22:25 GÜNCELLEME 29.01.2024 22:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray, evinde Gaziantep FK ile karşılaşırken, sarı-kırmızılıların beraberlik golünü Fildişi Sahilli futbolcus Wilfried Zaha kaydetti.
Müsabakanın 72. dakikasında kale önünde Halil Dervişoğlu’nun pasında topu alan Zaha sert vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skor 1-1 yaptı.

31 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki gol sayısını 10’a çıkardı. Zaha bu gollerin 9’unu Süper Lig’de, 1’ini de UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında attı.

Müsabakaya yedek başlayan Wilfried Zaha, 46. dakikada Kerem Demirbay’ın yerine oyuna girdi.

Zaha: Şampiyonluk istiyoruz

Wilfried Zaha maç sonu beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın ilk golünü atan Wilfried Zaha, "Taraftarımızın sevgisi beni çok mutlu ediyor. Bol bol çalışarak maçlarda gollerimi atmaya ve taraftarın sevgisine karşılık vermeye çalışıyorum. Sonunda şampiyonluk istiyoruz."dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Orhan Aydın 3 ay önce Şikayet Et
    iyi topçu ama daha uyum sağlamadı bazen anlamsız paslar atıyor
    Cevapla
  • MustafaAli 3 ay önce Şikayet Et
    Bu adam iyi degil cok yavas yirtici değil nasil futbolcu olmuş ona sasiyorum
    Cevapla
  • mersinli 3 ay önce Şikayet Et
    Takım ne zaman sıkışsa, oyun kitlense, adam çıkıp golünü atıyor... daha da iyi olacak, fenere patlayacak pusuda bekliyor...
    Cevapla
  • Bahadır Komat 3 ay önce Şikayet Et
    Aynen dediklerine katiliyorum fakat futbolda kazanmak icin skor uretmen gerekli forvet olmayan bir oyuncu icin 19 mac 10 gol 3 assist cok yuksek bir performans
    Cevapla
  • MASK 3 ay önce Şikayet Et
    Parmak ısırtan derken... Bu adama futbolcu demek futbola hakarettir be adamın ezdiği kaptırdığı hızlı çıkılacak pozisyonlarda takoz gorevi yaptığının haddi hesabı yok be atılan gollerle adama iyi kötü diyecek kadar futbol cahilleri
    Cevapla
  • Cimbombom 3 ay önce Şikayet Et
    Hadi ordan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle