Sacha Boey, Galatasaray'a veda etti!

Galatasaray'dan ayrılan Sacha Boey, kulübe veda mesajı paylaştı.

GİRİŞ 28.01.2024 14:00 GÜNCELLEME 28.01.2024 14:32
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan ayrılan Sacha Boey, kulüp için bir  veda mesajı paylaştı.

Boey yaptığı açıklamada, "Sevgili Galatasaraylılar, Üç muhteşem yıl boyunca temsil etmekten gurur duyduğum büyük kulüp Galatasaray'dan ayrıldığımı duyuruyorum. Sizlerle harika zamanlar geçirdim ve Türkiye'nin en büyük kulübünün renklerini korumak benim için bir onurdu." dedi.

Galatasaray'ın her zaman kalbinde yeri olacağını söyleyen Boey, "Kariyerimde yeni bir aşamaya geçmeden önce her birinize tek tek teşekkür etmek istiyorum. Desteğinizi ve coşkunuzu hissetmek hem futbol kariyerimde hem de bir insan olarak hayatımda inanılmaz bir anı olarak kalacak. Ayrıca takım arkadaşlarıma, koçuma, tüm personele ve kulüp yönetimine de teşekkür etmek istiyorum. Sizler dünyanın en iyi taraftarları arasındasınız ve her zaman hafızamda olacaksınız. Her zaman bir numaralı destekçiniz olacağım ve nerede olursam olayım takımın sonuçlarını takip etmeye devam edeceğim! Siz her zaman benim tarihimin bir parçası olacaksınız." ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    tşk boye
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Yolun açık olsun aslan yürekli adam
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Güle güle git. Arada bir bu gibi transferler takımlara ilaç gibi oluyor.
    Cevapla
  • cimbomlu 3 ay önce Şikayet Et
    adam hislerin takimi Galatasaray
    Cevapla
  • Vedat 3 ay önce Şikayet Et
    Edepsiz bir sürü Türk futbolcudan çok daha adamsın. Kırmadan dökmeden kandırmadan çalmadan gelip geçtin.Yolun açık olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle