Sacha Boey'den Bayern Münih'e transferi sonrası ilk sözler

Galatasaray'dan Bayern Münih'e transferi resmen açıklanan Sacha Boey, imza sonrası ilk açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 28.01.2024 12:24 GÜNCELLEME 28.01.2024 12:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bayern Münih'in Galatasaray'dan 30 milyon Euro bonservis bedeli ve 5 milyon Euro bonus ile kadrosuna kattığı Sacha Boey, bu transferin kendisi için bir hayalin gerçekleşmesi anlamına geldiğini söyledi.

SACHA BOEY: "ONUR DUYUYORUM"

Yeni takımına 5 yıllık imzayı attıktan Bayern'in resmi internet sitesine konuşan Boey, "FC Bayern gibi küresel bir kulüpte oynayabildiğim için onur duyuyorum. Yeni takımımı ve gelecekte bu harika oyuncularla oynamayı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum. Ben hücum odaklı bir savunma oyuncusuyum; savunmada olduğum kadar hücumda da yer almakta rahatım." ifadelerini kullandı.

DREESEN: "BİZE KARŞI GÜÇLÜ PERFORMANS SERGİLEDİ"

Bayern Münih CEO'su Jan-Christian Dreesen ise Fransız sağ bekin transferini gerçekleştirmelerinde, Boey'in Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynadıkları maçlardaki performansının etkili olduğunu belirterek, "Sacha Boey gibi büyük potansiyele sahip genç bir oyuncuyu uzun vadeli kadromuza kattığımız için mutluyuz. Bize karşı oynadığı iki Şampiyonlar Ligi maçında da güçlü bir performans sergiledi. Bu, kadromuzu sadece genişlik açısından değil aynı zamanda kalite açısından da güçlendirdiğimiz anlamına geliyor." diye konuştu.

FREUND: "SAVUNMA KALİTEMİZİ ARTIRACAK"

Bayern Münih Sportif Direktörü Christoph Freund'un, Sacha Boey hakkındaki sözleri ise şöyle:

"Sacha Boey, her maçta çok fazla kilometre kat eden ve müdahaleden korkmayan çok hızlı ve fiziksel olarak güçlü bir sağ bek. Galatasaray'da taraftarların mutlak favorisiydi, yıllar içinde çok iyi bir gelişme gösterdi, Şampiyonlar Ligi tecrübesine sahip ve geçen sezon Galatasaray ile şampiyon olmuştu. Savunma kalitemizi artıracak."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Ali 3 ay önce Şikayet Et
    misafir kardeş riberyi maalesef gs satmadı... Maaşını ödemedi, ribery de beleşten fransaya gitti, Bayern de onu orda büyük para karşılığı transfer etti
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    bu adam 30 milyon Euro ise ferdi Kadıoğlu 50 milyon dan aşağı gitmemesi lazım
    Cevapla
  • Hadi Ordan 3 ay önce Şikayet Et
    :)))) çok komik
    Cevapla
  • Zahaha 3 ay önce Şikayet Et
    Türk klüpleri bu şekilde transfer başarısı göstererek ekonomiyi düzeltebilir Tebrikler cimboma bu transfer ile TR deki transfer piyasasıda yükselmiş oldu
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    GS daha öncede Bayern'e futbolci gönderdi ve bu kişi takımının 1 numarası olmuştu. RİBERY
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    İmanlı genç yolun açık olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle