Sacha Boey neden oynamıyor! Okan Buruk açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Sacha ayağında ağrı hissettiğini, oynayamayacak durumda olduğunu söyledi. Maç öncesinde değişiklik yaptık. " dedi.

Sacha Boey neden oynamıyor! Okan Buruk açıkladı
Sacha Boey neden oynamıyor! Okan Buruk açıkladı
GİRİŞ 25.01.2024 19:43 GÜNCELLEME 25.01.2024 19:43
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray sahasında İstanbulspor'u konuk ediyor.

Sarı kırmızılılarda maç öncesi teknik direktör Okan Buruk, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Buruk, Sacha Boey'in de kadroda olmama nedenini açıkladı:

"İyi hazırlandık. Rakibimizi analiz ettik. Sacha ayağında ağrı hissettiğini, oynayamayacak durumda olduğunu söyledi. Maç öncesinde değişiklik yaptık. Icardi bizim için çok önemli ve değerli. Onu da hazırlamak istiyoruz. Kenarda başlayacak, sürelerini arttırmak istiyoruz. Onun gelmesi psikolojik olarak da önemli. Diğer oyuncular da hazır. Oynamayı bekliyorlar. Kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Asında bu sezon çok fazla hazırlık yapmadan bir sonraki maça geçiyoruz. Burada önemli olan rejenerasyon ve taktiksel olarak hazırlanmak. Kazanmak her zaman önemli bir moral oluyor. Bu moralle birlikte bir sonraki maça hazırlanmamanız daha kolay oluyor. Bu hafta da yenilenme ve taktik idmanı ile çıkıyoruz. Deplasmanda kazandığımız maç, oyun, rakibimizin puan kaybetmesi, havanın bizim için değişmesi, bu enerjinin en yükseğe çıkması... Taraftarımızla birlikte kazanmaya devam etmek istiyoruz."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • MASK 3 ay önce Şikayet Et
    İyi analiz etmişsin belli şansın sayesinde maçı kurtardın sen hoca olduğunda malum ya tete zaha hatta torera defansa kimse yok diyorsun valla o Ali turaptı galiba o canavar gibi ama boş sen günü kurtarıp paranı al arada birde teteler geldimi değme keyfime
    Cevapla
  • emekçi 3 ay önce Şikayet Et
    Yalan bayerne gitmrk istiyor sakatlanmamak için oynamıyor bir kerede ağzından doğru söz çıksın be okan
    Cevapla
  • ömerB 3 ay önce Şikayet Et
    Gidiçi onun için oynamıyor
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    alamazlar diyor dunuz ne oldu
    Cevapla
  • Doğrucu dayı 3 ay önce Şikayet Et
    bayerne gidecek, yakmış gemileri sache, daha fayda gelmez bundan, gitti şampiyonluk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle