Dursun Özbek müjdeyi verdi! "Yakında kurtuluyoruz"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda yaptığı açıklamada taraftara müjde verdi. Özbek, çok yakında yıllık 950 Milyon TL faiz yükünden kurtulacaklarını açıkladı.

GİRİŞ 24.01.2024 17:16 GÜNCELLEME 24.01.2024 18:36
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray'ın divan kurulu Ocak ayı olağan toplantısında açıklamalarda bulundu.

Futbolcuların geçmişe yönelik alacaklarının bulunmadığını dile getiren Dursun Özbek, Haziran-Aralık ayları arasında kulübün mağaza gelirlerinden 33.7 milyon euro gelir elde ettiklerini ve bununla tüm zamanların en yüksek ciro rakamına ulaştıklarını vurguladı.

Sarı-kırmızılı takımın başkanı, kulübün mali yapısı ile ilgili de çok yakında önemli gelişmelerin yaşanabileceğinin altını çizdi.



Dursun Özbek'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"TÜM OYUNCULARIMIZA ÖDEME YAPTIK"

"Son dönemde futbol takımı oyuncularının maaş ve ödemeleri üzerinden yapılmak istenen, kulübümüzü karıştırma hamlelerini dikkatle izliyoruz. Tüm üyelerimizden, taraftarlarımızdan rica ediyorum bu manipülasyonlara itibar etmeyin. Tüm oyuncularımızın primler dahil ödemeleri yapılmıştır."

"YAKINDA MÜJDEYİ VERİYORUZ"

"Bankalar Birliği'ne ağır bir borç yükünün altında olmamıza rağmen tüm sportif branşlarda rekabeti sürdürerek devam ediyoruz. 2022 Haziran'da göreve geldiğimizden beri, anlaşma gereği faiz ve ana para ödemeleri ertelendi. 2022'den beri Bankalar Birliği gelirimizin yarısını süpürüyor, yarısını da Galatasaray Kulübü'ne veriyor. Yani basit bir anlatımla, bugün ve 2024 Mayıs'ından sonra gelecek yönetimin bir hesap yaparak, Galatasaray'ı yönetmesi için gereken fon ve para neyse bunun iki mislini oluşturmalı. Hem borcu ödeyip, hem Galatasaray'ı yönetsin. Bu çok önemli bir bilgi. Bu anlaşmadan çıkmak için önemli aşamalar kaydettik. Yakında müjdeyi veriyoruz. Yıllık 950 Milyon TL faiz yükünden kurtulacağız."

"TAKIMIMIZIN YANINDA OLMALIYIZ"

"Futbol takımımız zor ve yoğun bir fikstürden başarıyla geçmeye devam ediyor. Bu zorlu dönemde onların her zaman yanında olmalıyız ve desteklemeliyiz. Yarınki İstanbulspor maçında taraftarımızı son dakikaya kadar takımımızı desteklemeye davet ediyorum"

"33.7 MİLYON EUROLUK SATIŞ YAPTIK"

"Galatasaray Store'da rekorlar kırıyoruz. Tüm zamanların en yüksek ciro rakamına ulaşmış bulunuyoruz. Haziran - Aralık 2023 döneminde, 33.7 Milyon Euro satış rakamı ile geçen yıla göre euro bazında %119 büyüme gerçekleştirdik. Emeği geçenlere buradan teşekkürlerimi gönderiyorum"

"ASLOLAN GALATASARAY'DIR"

"Biz Galatasaray'ız, başarmak zorundayız. Bugün Dursun Özbek bu koltukta oturuyor, yarın bir başka değerli arkadaşım bu koltukta oturacak. Başarılı olmasının tek bir şartı var, Galatasaray'da birlik ve beraberliği ve kenetlenme sürdüğü sürece başarılı olur seçilen yönetimler. Şunu unutmamak lazım, her Galatasaraylı'nın birleştiği bir husus var. Aslolan Galatasaray'dır. Gerisi de teferruattır"

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Türkiye 3 ay önce Şikayet Et
    Bıktık bu gsden.Hep beni şampiyon yapın diyor.Her sene şımarık çocuk gibi ağlıyorlar.Bu sene de fener şampiyon olsun.
    Cevapla
  • Gs li 3 ay önce Şikayet Et
    Bende N Dombele gidiyor sandım haber başlığını görünce
    Cevapla
  • malatya balabanlı 3 ay önce Şikayet Et
    Devletin hazine arazileri klüplere peşkeş çekiliyor çok yanlış . Oralar milletin malı . Devlet konut ywpıp ucuz satmalı .
    Cevapla
  • insanlık 3 ay önce Şikayet Et
    Bu paraların küsüratlarına Anadolu takımlarının canına okuyorlar. Sonrada Türk futbolu niye gelişmiyor diyorlar? Artık Aranızda Kendiniz çalıp kendiniz oynarsınız.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    nasıl.....,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle