Halil Dervişoğlu o hareketin anlamını açıkladı!

Galatasaraylı futbolcu Halil Dervişoğlu, Ümraniyespor maçında penaltıdan kaydettiği golle bu sezonki gol sayısını 3 yaptı. Milli futbolcu golden sonra yaptığı hareketin anlamını da açıkladı ve Filistin'e destek verdi.

Halil Dervişoğlu o hareketin anlamını açıkladı!
Halil Dervişoğlu o hareketin anlamını açıkladı!
GİRİŞ 19.01.2024 09:55 GÜNCELLEME 19.01.2024 10:15
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda evinde Ümraniyespor ile oynayan Galatasaray’da takımın 4. golünü Halil Dervişoğlu attı. Mücadelenin 87. dakikasında kazanılan penaltıda topun başına geçen Halil Meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Yaz transfer döneminde takıma katılan 24 yaşındaki futbolcu, bu golle birlikte bu sezonki gol sayısını da 3’e yükseltti. Maça 11’de başlayan Halil Dervişoğlu 90 dakika sahada kaldı.

Halil Dervişoğlu, sosyal medya hesabından Ümraniyespor'a attığı gol sonrası yaptığı hareketin anlamını açıkladı. Paylaşımında "Kutlama yapmadım, sadece dünyanın (Gazze'ye bakan) yüzünü ifade ettim" ifadelerine yer veren Halil, Filistin bayrağı ekledi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Ahmet 3 ay önce Şikayet Et
    Alkışlar
    Cevapla
  • Abdülhamid 3 ay önce Şikayet Et
    Bir FB taraftarı olarak diyorum ki: ADAMSIN ADAM.
    Cevapla
  • Centilmen 3 ay önce Şikayet Et
    Tebrikler. Sporcu dediğin değerlerine sahip çıkandır.
    Cevapla
  • Kacarova 3 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun sana,bu cesaret çogu futbolcuda yok,avrupa hayali/yabancı kuruluşlara ṣirin gözükmek için aynısı kendini sanatcı sayanlar gibi haysiyetlerini bile satarlar
    Cevapla
  • Mustafa 3 ay önce Şikayet Et
    Tebrikler kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle