Icardi'den taraftarları sevindirecek haber

Sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak olan Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, rehabilitasyon sürecini geçirdiği ülkesi Arjantin'den Türkiye'ye dönüyor.

Icardi'den taraftarları sevindirecek haber
Icardi'den taraftarları sevindirecek haber
GİRİŞ 17.01.2024 10:27 GÜNCELLEME 17.01.2024 11:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Süper Lig'de oynadığı Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Mauro Icardi'den sarı kırmızılılara sevindirici haber geldi.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak olan Arjantinli golcü, iyileşme sürecini geçirmek üzere teknik heyetin de onayıyla ülkesine gitmişti.

Icardi, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Arjantin'den Türkiye'ye döneceğini belirtti.

Eşi Wanda Nara ile birlikte havaalanından bir fotoğraf paylaşan golcü oyuncu, Arjantin ve Türkiye bayraklarıyla birlikte uçak emojisi kullanarak geri dönüş mesajı verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Alexde souza 4 ay önce Şikayet Et
    Icardi artık gol atmayı unuttu gelse ne olur gelmese ne olur kaç gündür takımdan uzak antrenmansız trabzonspor bu hafta gs yi yener bile icardi tatile gitsin yine gelmesin boşuna mayısa kadar tatil yapsın icardi zaten bu saatten sonra faydası olamaz penaltı golcüsü sayın icardi tatile devamım dzeko gollere devammmm
    Cevapla
  • Alexde souza 4 ay önce Şikayet Et
    Neden geliyo mayısa kadar tatil yapsaydı gelmeseydi nasıl olsa trabzonspor puan alacak gs den bu hafta gelse ne yazar cengiz gibi 4 gol dzeko gibi 3 golmu atacak tatilden anlar icardi gol atmayı unuttu artık icardi
    Cevapla
  • Vatandaş. 4 ay önce Şikayet Et
    Çanta bile taşıyabiliyorsa nasıl sakat oluyor anlamadım.
    Cevapla
  • ümit#korku 4 ay önce Şikayet Et
    çok uzun sürdü noel tatili, gelmeseydin
    Cevapla
  • Savas 4 ay önce Şikayet Et
    Tatilini yaptı geldi,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle