Dünya devi, Abdülkerim Bardakcı'nın şartlarını sordu!

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Abdülkerim Bardakcı'ya yeni bir talip çıktı. Dünya devi Milan, milli stoper için araştırmalara başladı.

Dünya devi, Abdülkerim Bardakcı'nın şartlarını sordu!
Dünya devi, Abdülkerim Bardakcı'nın şartlarını sordu!
GİRİŞ 17.01.2024 09:10 GÜNCELLEME 17.01.2024 09:10
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Milan, Galatasaray forması giyen Abdülkerim Bardakcı'yı savunma transferi için alternatif listesine ekledi.

İtalyan basınında yer alan haberde, savunma hattında sıkıntı yaşaması sonrası Villarreal'e kiralanan Matteo Gabbia'yı geri çağıran Milan'ın, savunmanın merkezine bir takviye daha yapabileceği kaydedildi.

ABDÜLKERİM DE LİSTEDE

İtalyan ekibinin, stoper hattına sol ayaklı bir takviye düşündüğü ve alternatif listesindeki isimlerden birinin de Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı olduğu öne sürüldü.

MILAN ŞARTLARINI SORDU

Milan'ın, milli stoperin şartlarıyla ilgili bir araştırma yaptığı ifade edildi. Galatasaray'ın Abdülkerim Bardakcı için beklentisinin 15-20 milyon euro olduğu ve bu bedelin Milan için ödemesi zor bir bonservis bedeli olduğu iddia edildi.

Galatasaray'da bu sezon 30 maça çıkan Abdülkerim Bardakcı, 4 kez gol sevinci yaşadı. Milli stoperin Galatasaray ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Tarık 3 ay önce Şikayet Et
    Almazlar, çabuk hızlanan oyunculara karşı zaafı çok fazla, ancak bölgesinde yerli olarak fazla alternatifte yok, kişiye özelden çok genel olarak bakarsak bunun sebebi ülkemizde her alanda oldugu gibi ; futbolda da tanıdık adam kayırma ile bir çok oyuncunun önü kesildiğinden elimizdekilerde anca bu kadar oluyor. 85 milyondan ne forvet , ne sol bek , ne merkez orta saha o yok bu yok işte
    Cevapla
  • MuhammedAli 3 ay önce Şikayet Et
    gs Milan dan büyük takim
    Cevapla
  • ZaZa 3 ay önce Şikayet Et
    Adam açık ara en iyi yerli stoper
    Cevapla
  • Gs li birisi 3 ay önce Şikayet Et
    Euro 2024 ün geçmesini beklemek lazım.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    kesin öyledir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle