Rıdvan Dilmen'den flaş Galatasaray sözleri: Büyük olay...

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Kayserispor'u 2-1 yendiği maçın ardından TV8.5 ekranlarından değerlendirmelerde bulundu.

Rıdvan Dilmen'den flaş Galatasaray sözleri: Büyük olay...
Rıdvan Dilmen'den flaş Galatasaray sözleri: Büyük olay...
GİRİŞ 16.01.2024 10:30 GÜNCELLEME 16.01.2024 11:32
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Kayserispor'u 2-1 yendiği maçın ardından TV8.5 ekranlarından değerlendirmelerde bulundu.

RIDVAN DİLMEN'DEN YORUMLAR:

"GALATASARAY SAKİN KALAMADI"

"Galatasaray maç öncesi 5 puan gerideydi. Çok stresli ve aceleci göründüler. Bu stres hatalara sebep oldu ve Galatasaray sakin kalamadı. Son bölümde bazı oyuncuların nerede oynadığını kimse söyleyemezdi muhtemelen."

"SAVUNMACILAR 2 PUANDA TUTUYOR"

"Aslında Galatasaray'ın problemi fiziki. Bu sistem, yorucu bir sistem. Muslera, Abdülkerim ve Nelsson; Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 2 puanda tutuyor."

"Büyük ihtimalle İsmail Kartal bugün maçın son bölümünü izleyememiştir. Bu dönemler geldi artık. Galatasaray ilk kez baskı altında kalmaya başladı çünkü tecrübeli oyuncuları yok ve enerjileri bitti."

"FARKIN 2 OLMASI BÜYÜK OLAY"

"İzlediğimiz Fenerbahçe ile son aylarda izlediğimiz Galatasaray arasında 7-8 puan fark olmalı. Şu an durumun 53'e 51 olması büyük olay Galatasaray için."

"12 GALİBİYET TEK FARKLA"

"Galatasaray bu arada koparacağı pozisyonları buluyor ama atamıyorlar. İlk yarı 3-0 bitebilirdi. 16 galibiyetleri var, 12'si tek farkla. Buradan 51 puan yapıyorsun. Bu, savunmacıların maharetidir."

"KEREM YOKLUĞU HANDİKAP"

"Icardi yok, Zaha kaç haftadır sahada yok, Tete'den verim alamadın, Barış sol bek, Kerem yok... Kerem'in olmaması Galatasaray için çok büyük handikaptı. Eleştiriliyor ama özete baksanız hep onu görüyorsunuz maçlarda."

"Normal şartlarda ligin bitimine 17 hafta kala 4 puan fark, fark değildir ama ligde... Durumun şu an 53'e 51 olması, Fenerbahçe'nin müthiş başarısının yanı sıra Galatasaray'ın savunmacılarının eseridir. Galatasaray'da bu durumun çekirge misali olmaması gerekiyor."

"YÖNETİM TRANSFER YAPMAK ZORUNDA"

"Okan hocanın 51 puanlık başarısı sonrası transfer yapmak Galatasaray yönetiminin görevidir. Bugün alınan skor, 5-0'lık galibiyetten daha önemli skordur."

"Galatasaray'da Zaha'da top kalmıyor, Kerem gidiyor ama bitiricilik problemi var. Zaha biraz 'fren' olmaya başladı Galatasaray'da."

"BU SAVUNMACILARA YAZIK!"

"Fenerbahçe'nin dünkü kadrosuna bakın, bir de bugün Galatasaray'ın kadrosuna bakın. Durum 53-51! Sivas'ta da çok eksikti Galatasaray, Icardi falan yoktu. Galatasaray'ın savunmacılarına yazık gerçekten. Bu sistemde oynuyorlar ve yedikleri gol sayısı 11. Abdülkerim'e bakıyorum, müthiş bir profesyonellik bu!"

"2 PUAN FARK ONLARA YAZAR"

"Galatasaray'ın tartışmasız transfer yapması gerek, hiç uzatmadan! 51 puan almalarına güveniyor yönetim ama bu, Okan Buruk'un ve oyuncuların büyük başarısıdır. 2 puanlık fark, Galatasaray için büyük başarı."

"Tete ve Zaha 'Haydi düzelecek' diye diye 20 hafta geçti. Bakın ne kadar negatif şeyler konuşuyoruz ama 51 puan."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Fatih 3 ay önce Şikayet Et
    Fb nin aldığı puanları desene
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Bu adamı neden hala tarafsız yorumcu diye tv ye çıkartıyorlar anlamıyorum adam gs,bjk hatta amatör küme takımlarını bile yorumlarken fb yi araya katıp övüyor. Yapma bunu diyeceğim ama suç onda değil oraya çıkaranlarda..
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    bu sene hakemler fb yi illaaaa sampiyon yapcaklar
    Cevapla
  • Vatansever 3 ay önce Şikayet Et
    Topu oynayan fener buda gösteriyorki hakemler gs yi kolluyor.
    Cevapla
  • Aslan han 3 ay önce Şikayet Et
    Hakemler etki etmeseydi tek farkla galip geldiği 12 maçın en az 6 sında puan kaybederdi galatasaray.
    Cevapla
  • Murat 3 ay önce Şikayet Et
    yaw he he, Fenerlileri stres bastı. hakem destegine ragmen bir türlu acamadılar farklı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle