Galatasaray’dan Erden Timur iddialarına cevap!

Galatasaray, Erden Timur’un geçtiğimiz günkü basın toplantısına tek başına çıkmasının engellendiğine dair çıkan haberlere yanıt verdi. Galatasaray Erden Timur’la ilgili çıkan iddiaları yalanladı.

GİRİŞ 14.01.2024 10:55 GÜNCELLEME 14.01.2024 11:15
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın cuma günü gerçekleştirdiği basın toplantısına Erden Timur’un tek başına çıkmak istediği öne sürülmüş ancak Sarı-Kırmızılı yöneticinin engellendiği iddia edilmişti.

Sarı-Kırmızılılar söz konusu haberlerle ilgili açıklama yaptı.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray’dan yapılan açıklamada, “Engellenme gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Yazılanların tersine birlik beraberlik ve kenetlenme mesajının daha kuvvetli bir şekilde verilmesi için yönetim kurulumuzca birlikte bu karar alındı” ifadeleri kullanıldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • doktor 3 ay önce Şikayet Et
    evev vvvovov vavav ...başka bişey diyemez diye yanında bulundunuz...
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ligi yine bitirtmem diycekmiş ondan çıkarmamışlar ha ha ha
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Tek başına kendini ifade edecek adam yokki ellerine kağıt vermeden iki kelimeyi bir araya getiremiyor lar erden çok yalan atıyor rezil oluyor diye yanlızmı bırakmamamışlar
    Cevapla
  • Champ 3 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin aylardır yaptığı '' hakem hatalarını ve tüm konuları istediğiniz kanalda istediğiniz sorularla tartışalım '' teklifine halâ cevap yok..tıssss..Tıpkı geçen sene elimizde belgeler var liğ bitince açıklayacağız dedikleri gibi..
    Cevapla
  • Futbolsever 3 ay önce Şikayet Et
    İyi kafa ütülediniz.Fener şampiyon oluyorsa olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle