Okan Buruk ve futbolculardan şampiyonluk yemini!

Sarı kırmızılılar, Sivasspor beraberliği sonrası kenetlendi. Kayserispor sınavı öncesi konuşan Buruk, "Sivas'ta sadece yol kazası yaptık. Lig uzun bir maraton. Sezon sonunda 24. şampiyonluğumuzu alacağız" dedi.

GİRİŞ 13.01.2024 09:46 GÜNCELLEME 13.01.2024 11:02
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Sivasspor deplasmanından beraberaberlikle dönen Galatasaray, şampiyonluk hedefinden sapmadı. Fenerbahçe'nin 2 puan gerisine düşen sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, tek hedefin 24. şampiyonluk olduğunu söyledi.

Oyuncularıyla toplantı yapan Buruk, "Sivas'ta sadece bir yol kazası yaptık. Lig oldukça uzun bir maraton. Sezon sonunda hakkımız olan 24. şampiyonluğumuzu alacağız" diye konuştu.

"SERİ BAŞLATACAĞIZ"

Kayserispor mücadelesiyle yeni bir seri yakalayacaklarını belirten Buruk, "Son üç maçta 4 puan yitirdik. Evimizde taraftarımızın önünde Kayserispor'u yenerek yeni bir seri başlatacağımıza inanıyorum. Ligin ikinci yarısında zirvede stres daha da artacak. Geçen sezon şampiyonluk yolunda bunu son derece iyi yönetmiştik. Bu konuda tecrübeliyiz" dedi.

ŞAMPİYONLUK YEMİNİ ETTİLER

Okan Buruk'un konuşmasının ardından oyuncular da 24. şampiyonluk için yemin etti. Sivasspor karşısında 2 puan kaybeden Cimbom, Kayserispor maçıyla yeni seri başlatmak istiyor.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 67
  • Faruk 3 ay önce Şikayet Et
    GS gruplara kalsaydı.Gruptan çıkma parası,futbolcuların değer artışı ve reklam sponsor gelirleriyle 70 milyon euroya yakın para kazanacaktı.Yönetim,Erden bey,GS WhatsApp ekibi, gizli sosyal medya ve Okan hoca ne yaptı?Fenerle uğraştı ve şampiyonlar ligi kaybedildi.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Erden Timur ve Okan Buruk şampiyon takımı dağıttı.Gereksiz transferler yaptı.Transferde %70 başarı olması gerekirdi.Transferde %15,başarısızlık demektir.Çoktan İstifa etmeleri gerekirdi.
    Cevapla
  • Sada 3 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'nin en iyi takımı elinde.Dogaclama top oynuyor takım.Set yok.Organizsyon yok.
    Cevapla
  • Hsax 3 ay önce Şikayet Et
    Gönderdiğin futbolcuları geri çağır.Okan özel bir şirkette yönetici olsa kovarlar.
    Cevapla
  • Ahmet 3 ay önce Şikayet Et
    Aslan bu yılda civciv avlayacak!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle