Bayern Münih'in Sacha Boey planı ortaya çıktı

Galatasaray'ın başarılı sağ beki Sacha Boey şimdi de Bayern Münih'in radarına girdi. Alman devi, Mukiele'nin alternatifi olarak Sacha Boey'u belirledi.

GİRİŞ 12.01.2024 10:59 GÜNCELLEME 12.01.2024 11:25
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Sacha Boey, Avrupa devlerinin transfer hedefi konumunda.

Adı birçok takımla anılan Sacha Boey için bir iddia da Almanlardan geldi. Sky'da yer alan haberde Bayern Münih'in sağ bek hedeflerinden birinin de Sacha Boey olduğu belirtildi.

Bayern'in PSG'nin yıldızı Nordi Mukiele'yi satın alma opsiyonuyla kiralamak için girişimlerde bulunduğu vurgulandı. Alman devinin Mukiele transferini bitirememesi durumunda rotasını Sacha Boey'a kıracağı aktarıldı.

Haberde Bayern'in Sacha Boey ile sözlü anlaşmasının önünde hiçbir engel olmadığı dile getirildi. Öte yandan Galatasaray'ın transfer taleplerinin sorun yaratabileceği yine haber detayında yer aldı.

Bu sezon 29 maçta forma giyen Sacha Boey 2 gollük skor katkısı verdi. 23 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Murat 3 ay önce Şikayet Et
    22 iye gitse iyi olur kaan ayhan var Ali turap bulbul baris alper var yerine 3milyona levent mercan alinmali karagumrukden ve seneye leo Dubois geliyor daha ne olsun. Icardi Zaha mertens Oliveirada angelino gitmeli yerine ahmet kutucu Yusuf demir Emin bayram metehan baltaci
    Cevapla
  • Murat 3 ay önce Şikayet Et
    Almanlar cok pinti verse verse 15milyon verir
    Cevapla
  • vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    eğer boey de giderse hepten hapı yutariz. zaten sol bek tarafı işlemiyor birde sağ bek de giderse eyvah ki eyvah
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    sen çok biliyorsun
    Cevapla
  • Fc düzenbock 3 ay önce Şikayet Et
    Bunumu. Bayern alacak ne. Icin anteraman icinse cok var top toplamak icinse degmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle