Mertens: 2 puan kaybetmek yazık oldu

Sivasspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray'ın tecrübeli yıldızı Dries Mertens, zorlu bir maçta 2 puan kaybetmelerine rağmen her zaman kazanmak için oynadıklarını belirtti.

Mertens: 2 puan kaybetmek yazık oldu
Mertens: 2 puan kaybetmek yazık oldu
GİRİŞ 11.01.2024 23:45 GÜNCELLEME 11.01.2024 23:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Galatasaray, konuk olduğu Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Galatasaray'ın, EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası Belçikalı yıldız Dries Mertens açıklamalarda bulundu.

"Bugün kolay maç olmadı, 2 puan kaybettik, yazık oldu"

"Açıkçası ilk yarıya baktığınız zaman iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Geçen sene Galatasaray tarihinin en çok puan kazanan takımıydık. Bugün maç kolay değildi. Saha iyi değildi. Uzun top oynadılar. Bu da bize zorluk çıkardı. Biz Galatasaray olarak her zaman kazanmak için oynuyoruz. 2 puan kaybetmek yazık oldu. İlk yarı iyi oynadık. İkinci yarı fırsatları değerlendiremedik ve berabere kaldık."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Hakan 3 ay önce Şikayet Et
    Siz sadece 1-0 önde iken sanki 5 - 0 önde gibi rahat oynarsanız, skoru korumaya çalışırsanız daha çooook puanlar kaybedersiniz
    Cevapla
  • N.zeki 3 ay önce Şikayet Et
    Federosyona gidin .orda halledersiniz.üzülmene gerek kalmaz
    Cevapla