Galatasaray'dan Rıdvan Yılmaz hamlesi! Resmi temaslar başladı

Devre arasında İspanyol sol bek Angelino ile yollarını ayıran ve arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın milli futbolcu Rıdvan Yılmaz ile resmi temasa geçtiği ileri sürüldü.

GİRİŞ 10.01.2024 15:21 GÜNCELLEME 10.01.2024 15:32
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Ara transferde önceliği sol bek bölgesine veren Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı.

Sezon başında Bundesliga ekibi Leipzig'den kiralık olarak kadrosuna kattığı İspanyol sol bek Angelino ile devre arasında yollarını ayıracak olan Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un Kazımcan Karataş'ı da yeterli bulmaması nedeniyle devre arasında kesin olarak sol beke transfer yapacak. 

Galatasaray, Rıdvan Yılmaz ile resmi temas kurdu

Sol bek için birçok ismi transfer listesine alan ve kulübe uygun ismi kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar için flaş bir iddia geldi.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Galatasaray'ın İskoç ekibi Glasgow Ranges'ta forma giyen milli futbolcu Rıdvan Yılmaz ile resmi temas kurduğunu iddia etti. 

Beşiktaş'tan 4+2.5 milyon Euro bedelle Rangers'a transfer oldu

2022-23 sezonun başında 4 milyon Euro bonservis bedeli ve 2.25 milyon Euro şarta bağlı bonus karşılığında Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, bu sezon İskoç takımı ile 14 maça çıktı. 22 yaşındaki sol bek, 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 

A Milli formayı 6 kez giydi

Alt kategorilerde milli formayı 50 kez terleten 22 yaşındaki sol bek, A Milli takım düzeyinde ise 6 kez forma giydi. Rıdvan Yılmaz bu karşılamalarda 2 de asist yaptı. 

Kiralanır ya da satılırsa gelirin yüzde 20'si Beşiktaş'ın!

Beşiktaş ile Rangers arasında 2022 yılında yapılan sözleşmeye göre Rıdvan Yılmaz'ın Rangers FC ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin yüzde 20'si Siyah-Beyazlılar'a ödenecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Bence rıdvan kuvvetli ve hızlı .boyu orta boy performansıyla telafi eder
    Cevapla
  • Yaşar Akpınar 3 ay önce Şikayet Et
    Sakın ha hep aynı hata yeter artık doğru düzgün bir solbek bulamadı büyük G.S camiası ...senelerdir kanayan yaramız yeeteerr her gün sağlam bir solbek alındımı diye haberlere bakmaktan bıktım...
    Cevapla
  • nitekim 3 ay önce Şikayet Et
    çok kısa boyu fizikli adam lazım
    Cevapla
  • Yaşar Akpınar 3 ay önce Şikayet Et
    Almayın doğru düzgün bir sol bek alın G.S a yakışır olsun, artık senelerdir kanayan yaramız...yeeterr.....
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 3 ay önce Şikayet Et
    Gitmezzzzz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle