Çağdaş Atan: Galatasaray'dan teklif gelmedi!

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, “Dubois ile ilgili Galatasaray’dan bir teklif gelmedi. Kendisinden memnunuz.” dedi.

Çağdaş Atan: Galatasaray'dan teklif gelmedi!
Çağdaş Atan: Galatasaray'dan teklif gelmedi!
GİRİŞ 09.01.2024 23:36 GÜNCELLEME 09.01.2024 23:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşan Başakşehir, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, “Oynaması çok zor bir takıma karşı oynadık. Bizden bir gün de fazla izin yaptıklarını biliyoruz. Rotasyon yapmak durumunda kaldık. Bu durumun işe yaraması beni çok mutlu etti. Kasımpaşa çok fazla fiziksel oynayan bir ekip. Ceza sahasına uzun top atıp coşkulu bir şekilde atak yapmaya çalışan bir ekip. İlk yarı tamamen kontrolün bizde olduğu bir oyun vardı. İkinci yarı sahaya çıkarken farkı arttırmamız gerektiğini söyledik. Kusursuza yakın bir futbol oynadık. Keny’nin performansından dolayı çok mutluyum. Son maçlarda çok fazla pozisyona giriyoruz ve gol buluyoruz. Bizim için her maç final. Bir sonraki hafta oynayacağımız Alanyaspor maçı da final havasında olacak. Öte yandan Kasımpaşa, Sami Hoca (Uğurlu) ile toparlanmış bir görüntü veriyor zaten. Onları da oynadıkları oyundan dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Galatasaray’ın Dubois ile ilgili bir girişimi olup olmadığı hakkında da konuşan Çağdaş Atan, “Dubois ile ilgili Galatasaray’dan bir teklif gelmedi. Kendisinden memnunuz. Kendisinden hem defans hattında hem de orta alanda yararlanıyoruz. Galatasaray’ın geri çağırmak gibi bir düşüncesi bize iletilmedi. Dubois’ten vazgeçme gibi bir niyetimiz yok” diyerek sözlerini tamamladı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Dubois Angelino dan bile daha iyi sol bek oynuyordu
    Cevapla
  • Erkek 3 ay önce Şikayet Et
    Boeyin tek yedeğini yollamak nasıl bir plansizlik.
    Cevapla