Okan Buruk'tan sürpriz karar! Galatasaray geri çağırdı

Galatasaray, Genoa'da kiralık olarak forma giyen Berkan Kutlu'yu geri çağırdı. Okan Buruk'un isteği doğrultusunda yapılan bu hamle sonrası milli oyuncu dönmek için harekete geçti.

GİRİŞ 09.01.2024 09:34 GÜNCELLEME 09.01.2024 09:58
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Galatasaray, kiralık olarak Genoa'ya gönderdiği Berkan Kutlu'yu geri çağırdı. Galatasaray, Berkan Kutlu'nun geri çağırma maddesini kullandı ve bu hamleyi gerçekleştirdi.

KISA SÜRE İÇİNDE GERİ DÖNECEK

Okan Buruk'un özel isteği doğrultusunda yapılan bu hamle sonrası Berkan Kutlu'nun da büyük sevinç yaşadığı öğrenildi. Kısa süre içinde Türkiye'ye gelmesi beklenen Berkan Kutlu ara vermeden takımla birlikte antrenmanlara başlayacak.

8 MAÇTA FORMA GİYDİ

Berkan Kutlu, Geno ile bu sezon 8 maçta forma giydi ve 716 dakika süre aldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Cimbombom 3 ay önce Şikayet Et
    Berkan geliyorsa demek ki endombilinin yerine transfer yapılmayacak. Yine berkanın saç baş yolduran saçma sapan sağa sola boş boş koşturmacalarını izleyeceğiz.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Artik kovun bu okan burugu yahu
    Cevapla
  • nitekim 3 ay önce Şikayet Et
    ne saçmalıktır bu ya gelsin sol bek oynasın o zaman
    Cevapla
  • nolan 3 ay önce Şikayet Et
    buda hocaysa ben de collinayim :))
    Cevapla
  • mücahit 3 ay önce Şikayet Et
    Gelecek vaat eden Gençlere öncelik verilmeli. Berkan da genç ama gelecek vaad etmiyor. Hedefler yüksekse kapasiteli kumaşlara öncelik verilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle