Icardi'nin sahalara döneceği maç belli oldu!

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Süper Lig'in 21'inci haftasında deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçıyla birlikte formasına kavuşacak.

Icardi'nin sahalara döneceği maç belli oldu!
Icardi'nin sahalara döneceği maç belli oldu!
GİRİŞ 08.01.2024 13:48 GÜNCELLEME 08.01.2024 13:48
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinde yüzüne aldığı darbe sonucu yüz kemiklerinde kırık oluşan Mauro Icardi'nin bir süre forma giymeyeceği kulüp tarafından açıklanmıştı.

Hem yüzündeki kırık hem de ayağındaki sakatlık nedeniyle dinlemesi gereken Arjantinli golcünün, Süper Lig'in 21'inci haftasında Trabzonspor derbisinde formasına kavuşması bekleniyor.

4 MAÇ KAÇIRACAK

Özellikle plastik cerrah ve kulak burun boğaz doktorlarının oyuncunun yüzüne alabileceği darbeler sonrasında daha büyük sıkıntı yaşayabileceğini ifade ederken, herhangi bir operasyon geçirmesine de gerek olmadığı belirtildi.

Yıldız futbolcunun yüzündeki kırıkların kaynaması beklenirken, oyuncu riske edilmeyecek. Yıldız futbolcu bu süreçte Süper Lig'de Konyaspor, Sivasspor ve Kayserispor, Türkiye Kupası'nda ise Ümraniyespor karşılaşmalarında görev alamayacak.

Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki 21. hafta maçı, 21 Ocak'ta oynanacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Burak 4 ay önce Şikayet Et
    Cok sisirdiniz sunu, acil gönderilip yerine kuvvetli adam almak sart
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    İlk başta Süper şimdi sahada yok
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Kendini yere atmak için direği de çizgi gördü galiba
    Cevapla
  • GERÇEK 4 ay önce Şikayet Et
    Maçın son dakikalarında bile o morluk yok ama maçtan hemen sonra şişlik olmadan morluk oluyor. Yetmiyor kırık/çatlak var deniyor. Bu nasıl kırıktır bu nasıl morluktur zerre şişlik yok.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Zaten antrenmana çıkarmıyorlar canı ne aman isterse gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle