Rıdvan Dilmen'den Süper Kupa iddiası!

Rıdvan Dilmen, canlı yayında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynayacak Süper Kupa maçı için flaş bir iddiada bulundu.

GİRİŞ 08.01.2024 12:16 GÜNCELLEME 08.01.2024 12:46
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak ertelenen Süper Kupa maçı için Rıdvan Dilmen'den flaş bir iddia geldi.

Canlı yayında konuşan Rıdvan Dilmen şu sözleri kullandı;

"Süper Kupa'yla ilgili, federasyon 25 Ocak'ta düşünüyor olabilir. Perşembe'ye geliyor. 1-2 hafta kaydırmak istiyorlar bildiğim kadarıyla, 19 Mayıs değil, 26 Mayıs. Orayı kaydıralım diye düşünüyorlar. Ali Bey ve Okan Hoca'yı dinledim, bence doğru bir tez o, Mart ayında seçimden önce cuma falan oynayabiliriz dediler ya mantıklı geldi bana, iki takım da okey diyebilir diye düşünüyorum. Federasyon karışmasın Allah aşkına bu sefer."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 90
  • Melamin 3 ay önce Şikayet Et
    Neden mantiklı geldi Dilmen.Biz kerizmiyiz anlsmadik mi.Secim icin oldugunu.
    Cevapla
  • Melamin 3 ay önce Şikayet Et
    Berbatt
    Cevapla
  • Melamin 3 ay önce Şikayet Et
    Cok biliyosan sen ol federasyon baskanı.Neyin pesindesiniz.Bu devlet sizlere ne yaptı.Ulkemi ne hale getirmeye calisiyorsunuz.Gsliyim ama samimiyetim kalmadı.Iki buyuk takim diye kenfin cal kendin oyna biz ne dersek odur dusuncesi bu iki takimin taraftarlarini hayal kirikligina ugratti.BU devleti ararsinizda bulamazsiniz.Devket kadar basiniza tas dussun yazik.Kaos derdindeler.
    Cevapla
  • Ahmet 3 ay önce Şikayet Et
    Seçime endekslemenin tek bir amacı var Arabistan'da yapamadıklarını yapmak. Herifin niyeti başka
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç un açıklamalarına kimse cevap vermedi. Güven sarsılmaya başlandı. Çamur at izi kalsın .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle