Rıdvan Dilmen'den G.Saraylı futbolcuya büyük övgü

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kerem Demirbay için, "Müthiş top oynadı. Son 1 ayın en formda oyuncusu" dedi.

Rıdvan Dilmen'den G.Saraylı futbolcuya büyük övgü
Rıdvan Dilmen'den G.Saraylı futbolcuya büyük övgü
GİRİŞ 08.01.2024 00:40 GÜNCELLEME 08.01.2024 00:50
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de oynanan Galatasaray - Konyaspor karşılaşmasını TV 8.5'ta değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamaları şöyle:

"Galatasaray oynadığı maçlarda 8 maçı tek farkla kazanmış. Manuel vites var Galatasaray'da. Bazen artırıyor bazen de boşta gidiyor. Çok iyi oynamasa da bir şekilde yeniyor."

"Galatasaray bugün çok talihsiz bir kadroya yakalandı. Torreira ve Boey yok. Bu isimlerin üzerine Ziyech ve Icardi'nin de olmaması Galatasaray'da eksiklik yarattı.

"Icardi ve Bakambu olmaması eksiklik. Zaten Galatasaray'ın birinci ve üçüncü santrforları arasında uçurum var. Fenerbahçe'de Dzeko ve Batshuayi arasında o kadar uçurum yok. Galatasaray, eğer Bakambu'yu arıyorsa o zaman orada problem var demektir."

"Açıkçası Galatasaray'ı izlerken şunu gördük. Okan Buruk, oyuncularından şut atmalarını istemiş. Sadece Kerem Demirbay'ın 4-5 tane şut çektiğini gördük. Bunun nedeni Konyaspor kalecisinin genç kaleci olmasıydı."

''SON 1 AYIN EN FORMDA İSMİ''

"Galatasaray'da sahanın en iyi oyuncusu Kerem Demirbay. Müthiş top oynadı. Son 1 ayın en formda oyuncusu. Kapanan takımlara iyi oynuyor."

''OLAĞANÜSTÜ HAMLELER''

"Abdülkerim bugün iki gol attı ama Nelsson'un olağanüstü hamleleri vardı."

"Aslında iki tane orijinal bek olmamasına rağmen mecburiyetten orada iki bek Kaan ve Barış oynadı. Bana göre kapasitenin çok çok üstünde sol bek oynuyor Barış Alper. Barış sol bekte anca bu kadar oynayabilir."

"Ndombele ikinci kez bu kadar süre aldı. Ndombele biraz otursa, biraz daha kuvvetlense topla öne doğru gidişleri falan iyi."

''GALATASARAY'DA ASIL PROBLEM''

"Galatasaray'ın asıl problemi, hücum oyuncuları Fenerbahçe'ye göre üçüncü bölgeye geldikleri zaman bitiremiyor. Fakat Fenerbahçe'ye göre en önemli özelliği de sadece 9 gol yemiş."

"18 maçta 9 gol yemek çok acayip bir şey. O yüzden Galatasaray 8 kez tek farkla kazanmasına rağmen yarışta."

''İLK GOL ÖNCESİ FAUL''

"Bana göre ilk gol öncesi faul var. Ama sonrasında Galatasaray faul kazandı. Pozisyon VAR'dan dönemeyeceği için anlamı kalmadı. Ama pozisyon direkt gol olsa tartışmaya açıktı."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 20
  • Doğrucu Davut 3 ay önce Şikayet Et
    Katılıyorum Her hafta bir futbolcuyu parlatıyor. Palavra. Gizli menejer sanki
    Cevapla
  • Hakan 3 ay önce Şikayet Et
    Ridvan yine yapacagini yapmis, nerdeyse 3 tane güzel gollu galibiyete bile fauldü maüldü ayaklari sen ne işsin Ridvan? Git takiminin yorumunu yap biz kendi takimimizin ne yapip yapmadigini sahada görüyoruz sen Ali cengiz oyunu yapmaya kalkma sizi biliyor ve şeyimize takmiyoruz
    Cevapla
  • Neco34 3 ay önce Şikayet Et
    TFF içindeki bukelemun fetösarayın adamları Türkiye'de futbol yönetiliyor.Süper kupa maçını Arabistan'a aldıran planlı prokol yapan zihniyet aynı. Amaç ince ince GS şampiyon olsun. Fetöcüler GS için yine işbaşında
    Cevapla
  • Dadaş 3 ay önce Şikayet Et
    Konyanın yedeklerle oynadığını unutmuşsun galiba!
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Allahım Nazarlardan Korusun Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle